Gemeente Belangen wil woonwagens, containerwoningen en Tiny Houses op TSB-terrein

De fractie van Gemeente Belangen wil alternatieve woonvormen op het voormalige TSB-terrein dat in de komende jaren ontwikkeld wordt. Fractievoorzitter Coby Titshof heeft daarover schriftelijke vragen gesteld aan het College van B&W. Volgens haar is uit de inbreng van de nieuwe jongerenraad (die aangaf dat er meer starterswoningen nodig zijn red.) in een van de raadsvergaderingen, een duidelijke behoefte zichtbaar geworden. GB wil weten of er onderzocht kan worden of er ‘Op Stoom’ ook plek is voor containerwoningen en Tiny Houses. Daarnaast moet volgens de partij ook gekeken worden of er woonwagenstandplaatsen kunnen worden gerealiseerd op het voormalige fabrieksterrein.

Gerelateerde berichten

  • Snoeiharde kritiek op plan GB: “Politica van het slechtste soort”30 april 2021 Snoeiharde kritiek op plan GB: “Politica van het slechtste soort” Het is al tijden een heet hangzijzer in de politieke arena. Een vaste stek voor woonwagens in Goor. Nu heeft Gemeente Belangen het idee geopperd om de woonwagens, Tiny Houses en […]
  • Berno Strootman in actie voor Goor op Stoom13 mei 2021 Berno Strootman in actie voor Goor op Stoom Oud-Gorenaar en voormalig Rijksadviseur voor de fysieke leefomgeving Berno Strootman, gaat zich met zijn bureau Strootman Landschapsarchitecten met vestigingen in Amsterdam en Arnhem, […]
  • HofMarketing verhuist naar TSB-terrein22 april 2021 HofMarketing verhuist naar TSB-terrein HofMarketing gaat verhuizen naar het voormalige TSB-terrein. De organisatie die de gemeente Hof van Twente en al haar activiteiten op de kaart zet, zat in de afgelopen jaren in het 'oude' […]
  • Bewoners kunnen meedenken over wonen ‘op Stoom’14 april 2021 Bewoners kunnen meedenken over wonen ‘op Stoom’ Gorenaren krijgen de kans om mee te denken over de herontwikkeling van het TSB-terrein dat door de gemeente is aangekocht. In de komende jaren wordt dat een nieuw stadspark met woningen […]
  • Tijdelijk ‘Stoombad’ op TSB-terrein1 april 2021 Tijdelijk ‘Stoombad’ op TSB-terrein Er komt een tijdelijk 'stoombad' op het voormalige TSB-terrein in Goor. Het waterproject is een idee van de Almelose kunstenares Linda Biemans en moet vooral vertier bieden aan kinderen. […]