Grote hulpmiddelenleverancier opent in Goor

Kersten Hulpmiddelen heeft vanaf vandaag een vestiging aan de Nijverheidsweg in Goor. De groeiende onderneming die gaat huizen in het voormalige bedrijfspand van Perfon, is vanaf 2013 actief in de zorgteken en levert hulpmiddelen vanuit de WMO aan hulpbehoevenden in de gemeenten Almelo, Hengelo, Berkelland, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk. Kersten Hulpmiddelen heeft ook een vestiging in Almelo maar die is inmiddels te klein geworden. De totale WMO-afdeling zal verhuizen naar Goor en het team dat de zorginstellingen bedient, blijft werken vanuit het huidige pand in Almelo. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 500 mensen in dienst.

Gerelateerde berichten

  • Wasvoorziening niet meer thuis maar op centrale locatie26 maart 2021 Wasvoorziening niet meer thuis maar op centrale locatie De gemeente Hof van Twente wil in juli starten met een algemene voorziening voor de wasverzorging op één centrale locatie. Hier kan tegen betaling gebruik van worden gemaakt. Cliënten van […]
  • Damocles…21 januari 2020 Damocles… Regelmatig krijg ik berichtjes met tips waar mijn volgende publicatie over moet gaan. Van alles komt voorbij. Van verkeersperikelen in de Molenstraat en Korte Dijk tot leegstand in het […]
  • PvdA geschrokken van WMO-zorg(wekkend)15 januari 2020 PvdA geschrokken van WMO-zorg(wekkend) De PvdA maakt zich ernstige zorgen over de WMO-zorg in Goor en omgeving. Dit blijkt uit onderzoek, welke eind vorig jaar is uitgevoerd. Over de wachttijd voor indicatie en verkrijging […]
  • PvdA wil wachttijd voor aanvragen WMO verkorten3 december 2019 PvdA wil wachttijd voor aanvragen WMO verkorten De lokale Partij van de Arbeid wil dat het College van B&W iets gaat doen aan de lange wachttijd die er is als er een aanvraag wordt gedaan voor een voorziening uit de Wet […]
  • Tekorten op zorg in Hof niet groot genoeg voor compensatie5 november 2018 Tekorten op zorg in Hof niet groot genoeg voor compensatie De tekorten die in de gemeente Hof van Twente zijn ontstaan door de overheveling van zorgtaken naar de gemeente is niet groot genoeg om in aanmerking te komen voor compensatie van het […]