Grote hulpmiddelenleverancier opent in Goor

Kersten Hulpmiddelen heeft vanaf vandaag een vestiging aan de Nijverheidsweg in Goor. De groeiende onderneming die gaat huizen in het voormalige bedrijfspand van Perfon, is vanaf 2013 actief in de zorgteken en levert hulpmiddelen vanuit de WMO aan hulpbehoevenden in de gemeenten Almelo, Hengelo, Berkelland, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk. Kersten Hulpmiddelen heeft ook een vestiging in Almelo maar die is inmiddels te klein geworden. De totale WMO-afdeling zal verhuizen naar Goor en het team dat de zorginstellingen bedient, blijft werken vanuit het huidige pand in Almelo. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 500 mensen in dienst.

Gerelateerde berichten

  • Hulpmiddelen WMO blijven komen van zelfde leveranciers9 oktober 2021 Hulpmiddelen WMO blijven komen van zelfde leveranciers Mensen die via de gemeente Hof van Twente gebruik maken van hulpmiddelen vanuit de WMO krijgen die middelen ook in de komende drie jaar van dezelfde leveranciers: Welzorg, Meyra en […]
  • Zaterdag Open Dag Schoolfeestloods10 mei 2022 Zaterdag Open Dag Schoolfeestloods Komende zaterdag zijn de Schoolfeestloodsen voor eenieder geopend tijdens de Open Dag van de wagenbouwers en De Rellie. In de loodsen aan de Nijverheidsweg kan vanaf 11:00 uur worden […]
  • Wasvoorziening niet meer thuis maar op centrale locatie26 maart 2021 Wasvoorziening niet meer thuis maar op centrale locatie De gemeente Hof van Twente wil in juli starten met een algemene voorziening voor de wasverzorging op één centrale locatie. Hier kan tegen betaling gebruik van worden gemaakt. Cliënten van […]
  • Damocles…21 januari 2020 Damocles… Regelmatig krijg ik berichtjes met tips waar mijn volgende publicatie over moet gaan. Van alles komt voorbij. Van verkeersperikelen in de Molenstraat en Korte Dijk tot leegstand in het […]
  • PvdA geschrokken van WMO-zorg(wekkend)15 januari 2020 PvdA geschrokken van WMO-zorg(wekkend) De PvdA maakt zich ernstige zorgen over de WMO-zorg in Goor en omgeving. Dit blijkt uit onderzoek, welke eind vorig jaar is uitgevoerd. Over de wachttijd voor indicatie en verkrijging […]