USB-stick met waardevolle foto’s gevonden

Op het station in Goor is begin deze week een USB-stick met mogelijk waardevolle foto’s gevonden. Gezien het feit dat er veel babyfoto’s opstaan lijkt het belangrijk dat de stick weer bij het jonge gezin terechtkomt. Wie de mensen op de foto kent kan een mailtje sturen, zodat de USB-stick snel weer in handen van de rechtmatige eigenaar komt.

Update: De eigenaar komt uit Rijssen en heeft zijn USB-stick weer terug.

usbstick

Gerelateerde berichten

  • Vrouwelijke bridgers gezocht18 augustus 2014 Vrouwelijke bridgers gezocht Bridgeclub TroefVrouw is op zoek naar nieuwe leden. Deze damesbridgeclub speelt, vanaf 11 september, iedere twee weken op donderdagmiddag bij De Bebsel en kan versterking gebruiken. Ook […]
  • Hockeydames blijven in spoor koploper31 oktober 2017 Hockeydames blijven in spoor koploper De Goorse hockeydames hebben de aansluiting gevonden met de koploper. Tegen concurrent Drienerlo werd met 6-4 gewonnen door de Goorse equipe. GMHC staat nu op de derde plek met twee […]
  • Pand Middelkamp in de veiling28 oktober 2017 Pand Middelkamp in de veiling Één van de meest gezichtsbepalende winkelpanden van het Goorse stadshart gaat in de executieveiling. Op het voormalige onderkomen van modewinkel Middelkamp, dat inmiddels ter ziele is, kan […]
  • Ook C1 van Twenthe aan de champagne4 mei 2009 Ook C1 van Twenthe aan de champagne Na de D1 en B1 is nu ook C1 kampioen van vv Twenthe. De ploeg zegevierde na een spannende strijd tegen BWO. De ploeg van trainer Ernst Jan Kelder haalde pas in het tweede bedrijf hun […]
  • Wietplantage in nagelstudio8 februari 2012 Wietplantage in nagelstudio De politie Twente heeft, naar nu bekend is geworden, zaterdagmiddag een omvangrijke wietplantage opgerold in de net gevestigde nagelstudio in de Grotestraat. Aan het eind van de middag […]