Kring om de zon…

We kregen weer een fraaie foto van een bijzonder natuurfenomeen binnen van de Goorse fotograaf- en weersdeskundige Eric Effing. Hij ontwaardde gisterochtend een fraaie kring om de ochtendzon. “Je kunt er van alles in zien” aldus Effing. “De aardbol, een globe of een wereldkaart. Toch gaat de spreuk ‘Kring om de zon, water in de ton’ dit weekeinde niet op”

Gerelateerde berichten

  • Zonsopgang met bijzonder optisch element…17 januari 2021 Zonsopgang met bijzonder optisch element… De Goorse weerman- en fotograaf stuurde weer twee fraaie natuurfoto's met in dit geval een bijzonder optisch element. De prenten zijn deze week genomen in het buitengebied bij Stokkum en […]
  • Mooi weer met een Spaanse Pluim…31 oktober 2014 Mooi weer met een Spaanse Pluim… Deze prachtige prent van de zonsondergang van deze vrijdag werd ons gestuurd door de Goorse weerman Eric Effing. Daarbij verheugende teksten over de prachtige dag die ons morgen te wachten […]
  • De echte herfst is aanstaande…5 september 2017 De echte herfst is aanstaande… Het is nog prachtig nazomerweer maar de herfst is toch echt begonnen. En dat zal in de komende dagen ook zijn beslag krijgen als het gaat om het weerbeeld. Eric Effing maakte op het […]
  • De noordelijke winter-zonnewende…20 december 2020 De noordelijke winter-zonnewende… "Terwijl de zon alweer later ondergaat, is ze ’s ochtends nog steeds iets later te zien. Morgenochtend om 11.02 zien we de noordelijke winter-zonnewende, ook in Goor" zegt de Goorse […]
  • Winterweer op komst…6 december 2020 Winterweer op komst… Als de voortekenen niet bedriegen zou er wel eens koud Goors winterweer aan kunnen komen. Dat concludeert ook de weer-expert Eric Effing. Hij stuurde een fraaie foto van een bijzonder […]