Ook een streep door Ronde van Twente

Er was een streep getrokken door de Ronde van Overijssel nu is ook de Ronde van Twente geschrapt. Beide wielerkoersen trekken door het buitengebied van Goor, maar de organisatie van der beide wielerevenementen acht de kans niet haalbaar om in deze huidige corona-misere een dergelijke uitgave uit te schrijven. De enige mogelijkheid bleek om buiten de kernen van Enter en Goor te blijven en niet te finishen in het centrum en ook nog eens zonder publiek. Om die reden heeft de organisatie besloten om de uitgave van 2021 definitief te cancelen. De nieuwe datum voor de Ronde van Twente is 2 juli 2022.

Gerelateerde berichten

  • Ronde van Twente door Goor1 juli 2018 Ronde van Twente door Goor De wielerogen in deze wereld zijn op zaterdag 7 juli natuurlijk gericht op de start van de  Tour de France. Maar ook in onze eigen woonplaats kunnen we naar het cyclisme gaan kijken. […]
  • kauwboy16 februari 2013 Familiefilm Kauwboy in Alleman Op dinsdag 19 februari vertoont Filmhuis Alleman de ontroerende Nederlandse familiefilm ‘Kauwboy’, waarin de tienjarige Jojo een jonge kauw mee naar huis neemt, die hij verborgen houdt […]
  • Jonge tennissers op Lentetoernooi29 maart 2009 Jonge tennissers op Lentetoernooi Hoewel we voor het echte lenteweer nog een paar dagen moeten wachten, werd vandaag onder gunstige weersomstandigheden op het complex van Goorse Tennisclub het jaarlijke Rabobank […]
  • Klaassen en Oranje verliezen laatste groepsduel WK31 juli 2015 Klaassen en Oranje verliezen laatste groepsduel WK De Nederlandse waterpolosters, met Lieke Klaassen uit Goor als sterkhouder, hebben op de WK in Kazan hun laatste groepswedstrijd verloren. Australië won met 8-6 (2-0, 2-2, 3-2, 1-2), werd […]
  • CONCEPT12 september 2010 CONCEPT aasd