Ook een streep door Ronde van Twente

Er was een streep getrokken door de Ronde van Overijssel nu is ook de Ronde van Twente geschrapt. Beide wielerkoersen trekken door het buitengebied van Goor, maar de organisatie van der beide wielerevenementen acht de kans niet haalbaar om in deze huidige corona-misere een dergelijke uitgave uit te schrijven. De enige mogelijkheid bleek om buiten de kernen van Enter en Goor te blijven en niet te finishen in het centrum en ook nog eens zonder publiek. Om die reden heeft de organisatie besloten om de uitgave van 2021 definitief te cancelen. De nieuwe datum voor de Ronde van Twente is 2 juli 2022.

Gerelateerde berichten

  • Marit Cent tweede in Ronde van Markelo18 juni 2022 Marit Cent tweede in Ronde van Markelo Marit Cent is gisteravond als tweede gefinished tijdens de Ronde van Markelo. Der Goorse wielrenster zat in een kopgroep van vijf koplopers die samen naar de meet reden. In de eindsprint […]
  • Ronde van Twente door Goor1 juli 2018 Ronde van Twente door Goor De wielerogen in deze wereld zijn op zaterdag 7 juli natuurlijk gericht op de start van de  Tour de France. Maar ook in onze eigen woonplaats kunnen we naar het cyclisme gaan kijken. […]
  • Schoolfeestgevoelens op Hollandse Avond16 oktober 2010 Schoolfeestgevoelens op Hollandse Avond   Jannes, Jeroen van der Boom, One Two Trio, Wipneus & Pim en De Twentse Toppers (beiden uit Goor) waren zaterdagavond  de  ingrediënten voor een enerverende Hollandse Avond bij Het […]
  • ZGT wil weg uit Goor12 januari 2018 ZGT wil weg uit Goor De Ziekenhuisgroep Twente (ZGT) is van plan om te vertrekken uit Goor. Dat schrijft de regionale krant TC/Tubantia. Het ZGT wil de buitenpoliklinieken die het in Goor én Nijverdal heeft, […]
  • Fons en Dorien Weeink in het zilver21 september 2015 Fons en Dorien Weeink in het zilver Vandaag is het 25 jaar geleden dat Fons een Dorien Weeink in het huwelijksbootje stapten. Namens de familie en vrienden van harte gefeliciteerd en nog veel gelukkige jaren samen toegewenst.