Ook een streep door Ronde van Twente

Er was een streep getrokken door de Ronde van Overijssel nu is ook de Ronde van Twente geschrapt. Beide wielerkoersen trekken door het buitengebied van Goor, maar de organisatie van der beide wielerevenementen acht de kans niet haalbaar om in deze huidige corona-misere een dergelijke uitgave uit te schrijven. De enige mogelijkheid bleek om buiten de kernen van Enter en Goor te blijven en niet te finishen in het centrum en ook nog eens zonder publiek. Om die reden heeft de organisatie besloten om de uitgave van 2021 definitief te cancelen. De nieuwe datum voor de Ronde van Twente is 2 juli 2022.

Gerelateerde berichten

  • Ronde van Twente door Goor1 juli 2018 Ronde van Twente door Goor De wielerogen in deze wereld zijn op zaterdag 7 juli natuurlijk gericht op de start van de ┬áTour de France. Maar ook in onze eigen woonplaats kunnen we naar het cyclisme gaan kijken. […]
  • GMHC-jeugd grijpt titel in de zaal12 februari 2017 GMHC-jeugd grijpt titel in de zaal Succes in de zaal voor de hockeyjeugd van GMHC. De meiden van A1 kroonden zich gisteren ┬átot kampioen. Na een 3-1 achterstand werd Bully met 5-3 verslagen. Bully was ook titelconcurrent […]
  • Anita van Assen ziet vandaag Sarah14 juli 2014 Anita van Assen ziet vandaag Sarah Ze heeft er lang naar uitgekeken, maar nu is het zover. Anita van Assen tikt vandaag de 50 aan. Namens de familie en vrienden van harte gefeliciteerd en nog veel gelukkige jaren toegewenst.
  • Komst koningspaar: “Fantastisch…”4 april 2013 Komst koningspaar: “Fantastisch…” "Wat een fantastische opsteker", zegt Ate Brunnekreef, voorzitter van de Stichting Stad Goor 750 over het nieuws dat het Koningspaar Goor zal bezoeken en de festiviteiten rondom het […]
  • Snelprater rennend door Goor30 oktober 2015 Snelprater rennend door Goor Cabaretier Dolf Jansen nam het er vanmiddag even van en ging lekker hardlopen door het Goorse centrum en richting het buitengebied. De fervente hardloper liep samen met Reggehof-directeur […]