Stevens zoekt collectanten voor longfonds

Na ruim 20 jaar is Joop Geerlings onlangs gestopt als coördinator van de Longfondscollecte in Goor. Hij heeft het stokje overgedragen aan Frank Stevens. De jaarlijkse collecte vindt dit jaar plaats in de week van 17 tot 22 mei. De afdeling Goor heeft in tegenstelling tot voorgaande jaren een tekort aan collectanten en zoekt dus mensen die hiervoor een avond vrij willen maken. U kunt zich hiervoor bij Stevens aanmelden via telefoonnummer 06-51507809.

Gerelateerde berichten

  • SP hekelt besluitvorming en communicatie rondom woonwagenlocaties14 april 2021 SP hekelt besluitvorming en communicatie rondom woonwagenlocaties De lokale SP heeft bij monde van het Goorse raadslid Frank Stevens (foto) gehakt gemaakt van de manier waarop door het College is gekeken naar nieuwe woonwagenlocaties en de manier waarop […]
  • Nationaal MS-fonds zoekt collectanten in Goor3 april 2021 Nationaal MS-fonds zoekt collectanten in Goor Het Nationaal MS-fonds zoekt in Goor collectanten voor de MS collecteweek van 28 juni t/m 3 juli van dit jaar. Multiple Sclerose is een slopende ziekte die het centrale zenuwstelsel […]
  • MS-fonds zoekt collectanten in Goor14 oktober 2020 MS-fonds zoekt collectanten in Goor Het nationaal MS-fonds zoekt collectanten gezocht in Goor. De landelijke huis-aan-huiscollecte van dit fonds is in de week van 16 tot en met 21 november. Door het Corona-virus ziet de MS […]
  • KWF Kankerbestrijding zoekt collectanten in Goor17 augustus 2020 KWF Kankerbestrijding zoekt collectanten in Goor De afdeling Goor van KWF Kankerbestrijding zoekt nog enkele collectanten voor de collecte die dit jaar wordt gehouden van 30 augustus t/m 5 september. Dit omdat er een aantal afzeggingen […]
  • Harrie Stevens overleden2 augustus 2018 Harrie Stevens overleden In het bijzijn van zijn familie is afgelopen maandag in zijn woning aan de Goorse Irisstraat Harrie Stevens overleden. Stevens was een bekende in het Goorse verenigingsleven waar hij […]