Kavelwachtlijsten weg na cyberaanval

De gemeente Hof van Twente is na de cyberaanval ook zogenoemde kavel-wachtlijsten kwijt geraakt. Daardoor is het van veel bouwlocaties niet meer bekend wie zich heeft ingeschreven voor een bouwkavel. Het CDA in de gemeenteraad heeft hierover schriftelijke vragen gesteld aan het College van B&W. De Christen Democraten willen weten van welke locaties de lijsten zijn verdwenen en hoe de gemeente onder meer de plaatsing en prioritering gaat regelen. Daarnaast moeten gegadigden betalen om op een wachtlijst te komen. Het CDA wil ook weten hoe de gemeente omgaat met de kosten voor de kavelzoekers.

Gerelateerde berichten

  • Kavelwachtlijsten nog lang niet op orde7 mei 2021 Kavelwachtlijsten nog lang niet op orde Het duurt nog wel even voordat de gemeente Hof van Twente alle kavelwachtlijsten op orde heeft. Als gevolg van de cyberaanval op de computersystemen van de gemeente Hof van Twente zijn de […]
  • Cyberaanval gaat gemeente zo’n 4 miljoen euro kosten12 mei 2021 Cyberaanval gaat gemeente zo’n 4 miljoen euro kosten De cyberaanval die begin december vorig jaar de ICT-systemen van de gemeente Hof van Twente plat legde, gaat in eerste instantie 3,9 miljoen euro kosten. Het College van B&W […]
  • Nauta persoonlijk aansprakelijk gesteld voor reputatieschade Switch29 april 2021 Nauta persoonlijk aansprakelijk gesteld voor reputatieschade Switch Burgemeester Ellen Nauta van Hof wordt door het Enschedese Switch IT Solutions persoonlijk aansprakelijk gesteld voor zogenoemde reputatieschade. Zo erkent ze in de regionale krant […]
  • Excuses Nauta nu ook aan bevolking1 april 2021 Excuses Nauta nu ook aan bevolking Burgemeester Ellen Nauta heeft haar excuses voor de cyberaanval op de ICT-systemen van de gemeente Hof van Twente nu ook rechtstreeks aan de bevolking aangeboden en gaf ze aan dat zij met […]
  • Poll: College moet opstappen na fatale hack31 maart 2021 Poll: College moet opstappen na fatale hack Een even zo snoeiharde uitkomst van een poll op deze site als de resultaten van het onafhankelijke onderzoek na de fatale cyberaanval op de gemeente Hof van Twente. Van de iets meer dan […]