Een sobere maar stralende Koningsdag

Nog geen bevolkte terrassen en winkels die ‘gewoon’ geopend zijn op deze 27e april waarop Koning Willem Alexander zijn 54e verjaardag viert. Koningsdag wordt voor het tweede jaar op rij, ook in Goor, sober gevierd. De vlaggen en wimpels zijn bij de overheidsgebouwen en kerken in top gegaan en bij veel woningen uitgehangen. Het weer is prachtig en dat betekent ook veel belangstelling voor de Koningsrit met start en finish op het Schoolfeestplein. Verder geen activiteiten en alleen het advies om coronaproof het feestje in eigen kring te vieren. Hoe dan ook: Een fijne Koningsdag gewenst.

Gerelateerde berichten

  • Sobere Koningsdagviering met selfies bij ‘De Klok’20 april 2021 Sobere Koningsdagviering met selfies bij ‘De Klok’ Het zal ook dit jaar een sobere viering van Koningsdag worden in het Goorse. Voorafgaand aan de 27e april is er een kleurwedstrijd voor basisschoolkinderen uit de groepen 1 tot en met 4 […]
  • Schrijf of teken voor de Koning20 april 2020 Schrijf of teken voor de Koning De Goorse Oranjevereniging roept de kinderen uit het Twentse Haagje tot en met 12 jaar, op om in het kader van Koningsdag, komende maandag 27 april, een brief te schrijven of een tekening […]
  • Acht Koninklijke onderscheidingen naar Gorenaren tijdens lintjesregen26 april 2021 Acht Koninklijke onderscheidingen naar Gorenaren tijdens lintjesregen Tijdens de jaarlijkse lintjesregen zijn vandaag acht Gorenaren gedecoreerd. In het gemeentehuis kregen zij allemaal de versierselen die horen bij de titel 'Lid in de Orde van Oranje […]
  • Koningsrit van Goorse Oranjevereniging9 april 2021 Koningsrit van Goorse Oranjevereniging Wat er allemaal wel of niet mogelijk is in het Goorse tijdens Koningsdag 2021 is nog ongewis maar één ding is in ieder geval wel te doen en dat is de Koningsrit van de Oranjevereniging op […]
  • Een leven lang quarantaine…27 oktober 2020 Een leven lang quarantaine… Normaal rond deze tijd maak ik er een sport van om het meest goedkope tripje op de kop te tikken naar een warm oord in februari. Boeken via de grote aanbieders online of reisbureaus doe […]