Unieke beelden van Goorse scholen in 1960

Het is een feest der herkenning voor de Goorse 60-plussers. Filmmaker Henk Eeftink maakte een compilatie van beelden van Goorse scholen in het jaar 1960. Het resultaat is een unieke 18 minuten durende film waarin acht scholen in zwart wit voorbij komen. De film begint met beelden van de kleuterschool waarna de Sint Paulusschool, de Gijminkschool, de Malbergschool, de Laarschool, de Ambachtschool, de Huishoudschool en de Mulo voorbij komen. De film is door Eeftink op Youtube gezet en is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Scholenexpositie in historisch museum4 december 2017 Scholenexpositie in historisch museum Het Goors Historisch Museum opent komende vrijdag een expositie over het verleden van de Goorse scholen. Er zijn allerhande artikelen en vooral ook schoolfoto's te bekijken uit het […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)11 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (4) Er is vandaag een begin gemaakt met de opbouw van het Schoolfeestterrein met het plaatsen van de schaftketen die achter de tent staan. Komende maandag zal worden begonnen met de bouw […]
  • Open Huis Laarschool gaat nu wel door21 maart 2022 Open Huis Laarschool gaat nu wel door Komende zondag, 27 maart, zetten de zeven ondernemers in ondernemershuis Het Laar, devoormalige Laarschool, hun deuren open voor belangstellenden. Tijdens deze open dag laten zij het […]
  • Ondernemers Laarschool houden open huis2 november 2021 Ondernemers Laarschool houden open huis Op zondag 14 november zetten de zeven ondernemers in ondernemershuis Het Laar, devoormalige Laarschool, hun deuren open voor ge├»nteresseerden. Tijdens deze open dag latenzij het publiek […]
  • Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag8 juni 2021 Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag Het Hofstreek radioprogramma E8 is toe aan de 50e uitzending en dat wordt, na de reguliere uitzending van komende vrijdag, op zondagmiddag gevierd met een extra uitzending tussen 14:00 […]