En dan is het ineens een stuk gezelliger in Goor…

Het stadshart van Goor deed vandaag heel anders aan dan in de voorbije maanden. Volop zon, volle terrassen en winkeliers die hun waar weer buiten stalden. Van de heropening van de terrassen werd volop gebruik gemaakt. Het was vooral druk bij Grand Café De Zon (foto), d’Olde Smidse en De Ster, ook mede door het mooie weer van vandaag. Ook in de winkels, waar weer zonder afspraak gewinkeld kan worden, was er relatief veel klandizie. Zeker bij de Action op het Schoolfeestplein waar zich nagenoeg de hele dag een wachtrij vormde voor de ingang omdat door de coronaregels nog geen overvolle winkels zijn toegestaan. De terrassen moeten overigens om 18:00 uur weer sluiten in de hoop op veel meer mooi weer. Alleen ziet dat er voor de komende dagen een stukje minder mooi uit dan gisteren en vandaag.