Stadsbrouwerij zoekt vrijwilligers

De initiatiefnemers van de te realiseren Twentsche Stadsbrouwerij Goor zijn op zoek naar vrijwilligers die een passie hebben speciaal-bieren. Mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder kunnen zich melden bij om deze Goorse stadsbrouwerij mede vorm te geven. Aanmelden kan via info@nullstadsbrouwerijgoor.nl. Er zijn plannen om de nieuwe brouwerij in de toekomst een plek te geven op het voormalige TSB-terrein dat nu door de gemeente wordt ontwikkeld. In september van het vorige jaar werd een stichting opgericht door os Duurland (voorzitter), Edwin Slaghekke (penningmeester) en Robbie Rouwhof (secretaris). Jaren geleden lag het brouwen van het Goorse Gruytbier ten grondslag aan de hernieuwde plannen van deze Stichting Stadsbrouwerij Goor.

Gerelateerde berichten

  • Stichting Stadsbrouwerij Goor opgericht30 september 2020 Stichting Stadsbrouwerij Goor opgericht Tijdens een bijeenkomst bij Bar Bistro D'Olde Smidse is gisteravond (dinsdag) de nieuwe Stichting Stadsbrouwerij Goor opgericht. Deze heeft als doelstelling het lokaal brouwen, promoten […]
  • Lancering Skoolfeesbier tijdens unieke drive through8 juni 2021 Lancering Skoolfeesbier tijdens unieke drive through Het nieuwe Skoolfeesbier van de Twentsche Stadsbrouwerij Goor is een regelrechte hit onder de Goorse bevolking. De inwoners van ’t Twentse Haagje moeten dan weliswaar door de […]
  • Skoolfeesbier: Al bijna 1500 flessen verkocht14 mei 2021 Skoolfeesbier: Al bijna 1500 flessen verkocht Het zogenoemde Skoolfeesbier van de Twentsche Stadsbrouwerij Goor vindt gretig aftrek onder de Goorse bevolking. Na de eerste publicatie daarover op deze site en social media zijn er nu […]
  • Skoolfeesbier voor Schoolfeestprijs…12 mei 2021 Skoolfeesbier voor Schoolfeestprijs… Met het alternatieve Feest der Feesten in aantocht hebben de initiatiefnemers van de nieuwe Stadsbrouwerij Goor een heus 'Skoolfees-bier' gebrouwen. Skoolfees-bier is volgens de makers […]
  • Omwonenden halen hard uit naar wethouder inzake Nabo’s De Bree11 december 2021 Omwonenden halen hard uit naar wethouder inzake Nabo’s De Bree In een open brief aan deze site halen de bewoners van de buurt De Bree keihard uit naar wethouder Harry Scholten. Ze hekelen de besluitvorming in het sluiten van de niet bewaakte […]