Stadsbrouwerij zoekt vrijwilligers

De initiatiefnemers van de te realiseren Twentsche Stadsbrouwerij Goor zijn op zoek naar vrijwilligers die een passie hebben speciaal-bieren. Mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder kunnen zich melden bij om deze Goorse stadsbrouwerij mede vorm te geven. Aanmelden kan via info@nullstadsbrouwerijgoor.nl. Er zijn plannen om de nieuwe brouwerij in de toekomst een plek te geven op het voormalige TSB-terrein dat nu door de gemeente wordt ontwikkeld. In september van het vorige jaar werd een stichting opgericht door os Duurland (voorzitter), Edwin Slaghekke (penningmeester) en Robbie Rouwhof (secretaris). Jaren geleden lag het brouwen van het Goorse Gruytbier ten grondslag aan de hernieuwde plannen van deze Stichting Stadsbrouwerij Goor.

Gerelateerde berichten

  • Stichting Stadsbrouwerij Goor opgericht30 september 2020 Stichting Stadsbrouwerij Goor opgericht Tijdens een bijeenkomst bij Bar Bistro D'Olde Smidse is gisteravond (dinsdag) de nieuwe Stichting Stadsbrouwerij Goor opgericht. Deze heeft als doelstelling het lokaal brouwen, promoten […]
  • Skoolfeesbier voor Schoolfeestprijs…12 mei 2021 Skoolfeesbier voor Schoolfeestprijs… Met het alternatieve Feest der Feesten in aantocht hebben de initiatiefnemers van de nieuwe Stadsbrouwerij Goor een heus 'Skoolfees-bier' gebrouwen. Skoolfees-bier is volgens de makers […]
  • Veel belangstelling voor adoptie lammetjes1 april 2021 Veel belangstelling voor adoptie lammetjes Er is, ook vanuit Goor, veel belangstelling voor de adoptie van de in totaal 70 lammetjes van de Schaapskudde Hof van Twente op de Borkeld. Daar worden in deze lentetijd wel meer dan 70 […]
  • Gorenaren bij de tocht der tochten in 198626 februari 2021 Gorenaren bij de tocht der tochten in 1986 Als het ergens feest is, dan kun je er donder op zeggen dat er ook wel Gorenaren bij aanwezig zijn. Het is een gegeven dat al jaren opgeld doet. In dat kader kregen we aantal prachtige […]
  • Treintje Bello even terug in Goor26 september 2019 Treintje Bello even terug in Goor Op initiatief van Edwin Slaghekke en Bert Wagenaar zal komende zaterdag een replica van het treintje 'Bello' door Goor rijden. Dit als aftrap van een stukje geschiedschrijving over Goor, […]