Hagelbui raast over Goor

En toen werd Goor even opgeschrikt door een fikse hagelbui. Rond de klok van 21.00 uur werd vanavond ’t Twentse Haagje bedolven onder een ijslaag. Fietsers moesten in allerijl schuilen voor het noodweer en de tuinmeubels zijn bij veel huishoudens weer even bedolven onder een winterse deken. April doet wat hij wil, luidt het adagium. En dat gezegde deed deze vanavond opgeld.

Gerelateerde berichten

  • Seniorenmiddag gaat niet door als extreme hitte doorzet21 juni 2019 Seniorenmiddag gaat niet door als extreme hitte doorzet Als de voorspellingen waarheid worden dan wordt het in de komende week extreem warm. De temperaturen lopen volgens de deskundigen flink op met een piek op woensdag als het maar liefst 37 […]
  • Geen ijspret in Goor25 januari 2019 Geen ijspret in Goor De vele vrijwilligers van de Goorse IJsclub hebben er alles aan gedaan maar moeder natuur bepaalt en zij had voor de afgelopen nacht weer niet zoveel vorst in petto dan was gehoopt. […]
  • Goorse ijsvloer mist nog 2,5 centimeter22 januari 2019 Goorse ijsvloer mist nog 2,5 centimeter Er kan vandaag en morgen nog niet geschaatst worden op IJsbaan 't Slag in Goor. Een meting van het ijs leerde dat er op dit moment 4,5 centimeter ligt waar 7 centimeter vereist is. Er zal […]
  • Kelder vol water in de Reigerstraat15 augustus 2017 Kelder vol water in de Reigerstraat Het noodweer heeft in Goor niet voor veel problemen gezorgd. Wel liep een kelder van een woning in de Reigerstraat vol water. De gealarmeerde brandweer kwam ter plaatse om mee te helpen om […]
  • Stormschade aan Wheeweg en Blauwververij23 februari 2017 Stormschade aan Wheeweg en Blauwververij De storm die over Goor raast heeft de Goorse brandweer al aardig in beweging gekregen. Eerst moest een omgewaaide boom op de Wheeweg ter hoogte van sportpark 't Piepwillem van de weg […]