Nick derde bij Misters of The Netherlands

Nick Pijfers is gisteravond derde geworden bij de verkiezing Mooiste man van Nederland 2021. In de finale moest de Goorse hunk zijn concurrenten Tjardo Vollema en Mike van Wijk voor zich dulden. De winst bij de online verkiezing ging naar Vollema. Pijfers greep dus het brons, maar mocht ook aan het goud proeven. Hij won namelijk wél in de categorie ‘beste kaaklijn’.

Gerelateerde berichten

  • Nick in finale mooiste man van Nederland7 april 2021 Nick in finale mooiste man van Nederland De mooiste man van Nederland is mogelijk gewoon woonachtig in Goor. Nick Pijfers is namelijk doorgedrongen tot de grande finale van Misters of The Netherlands. Op zaterdag 1 mei is de […]
  • Sharon zoekt haar viervoeter Angel (Update)15 maart 2016 Sharon zoekt haar viervoeter Angel (Update) Sharon`s hond Angel heeft gisteren op een onbewaakt moment de benen genomen en is tot heden niet weer teruggekeerd. Angel heeft een voornamelijk witte vacht, met één zwart oor en één zwart […]
  • Goorse Tourpoule start zaterdag weer3 juli 2019 Goorse Tourpoule start zaterdag weer Het is traditioneel een week na Schoolfeest dat de Goorse Tourpoule weer van start gaat met de laatste jaren meer dan 300 deelnemers uit Goor of met mensen die een duidelijke link met […]
  • win kaarten voor voorstelling Rob Scheepers3 april 2019 win kaarten voor voorstelling Rob Scheepers Goorsnieuws.nl gaat in samenwerking met de Reggehof vier kaarten weggeven voor de voorstelling van cabartier Rob Scheepers die komende vrijdag avond op de planken staat van het Goorse […]
  • Wijziging oud-papier De Whee van KNA13 augustus 2020 Wijziging oud-papier De Whee van KNA De KNA heeft problemen ondervonden bij het ophalen van oud-papier. Het is namelijk gebleken dat er met de pers-/containerwagen moeilijk door de straat konden worden gereden op sommige […]