Gesloten Braakmolen wel versierd op nationale molendag

De Braakmolen, sedert 1856, is komende zaterdag weer onze lokale trots in het kader van de Nationale Molendag. Volgens traditie is deze dan weer bemand en als de wind geen spelbreker is, zal de molen ook draaien. De corona-maatregelen laten echter niet toe om zaterdag belangstellenden te ontvangen. Om er toch een feestelijk sausje over te gieten, wordt de molen wel versierd door de molenaar. En diezelfde molenaar gebruikt dit platform ook om aan te geven dat ze altijd nog weer nieuwe vrijwilligers kunnen gebruiken bij De Braakmolen.

Gerelateerde berichten

  • Braakmolen startlocatie Open Monumentendagen met speciale stadswandeling2 september 2019 Braakmolen startlocatie Open Monumentendagen met speciale stadswandeling De Goorse Braakmolen is dit jaar de startlocatie voor de Open Monumentendagen 2019 in de gemeente Hof van Twente. De officiĆ«le opening is volgende week zaterdag (14 september) om 09.30 […]
  • Wieken Braakmolen vieren internationale erkenning11 december 2017 Wieken Braakmolen vieren internationale erkenning Een mooie winterse plaat van de Goorse Braakmolen hieronder met de wieken in een stand die aangeeft dat er wat te vieren is. Deze week werd namelijk bekend dat het ambacht van het […]
  • Aan het einde van de regenboog…30 april 2016 Aan het einde van de regenboog… Als de mythe opgeld doet in Goor is er op de Mulderskamp genoeg te halen. Iedereen die gelooft dat er een pot goud staat aan het einde van een regenboog zou hem moeten kunnen vinden bij de […]
  • Doors Wide Open blijft op zoek naar vrijwilligers6 mei 2021 Doors Wide Open blijft op zoek naar vrijwilligers Stichting Doors Wide Open zoekt in verband met de groei vrijwilligers voor diverse onderdelen en werkzaamheden. Voor het Proathuus is zij op zoek naar enthousiaste en sociale mensen die […]
  • Dierenambulance zoekt met spoed vrijwilligers7 maart 2021 Dierenambulance zoekt met spoed vrijwilligers De Stichting Dierenambulance Hof van Twente is met spoed op zoek naar nieuwe vrijwilligers die hen komen helpen om de dieren te verzorgen. "We zitten momenteel erg krap en voor deze […]