Salut: Jongeren mogen activiteit verzinnen

Een nieuw onderdeel van Salut. Zij hebben Impacter LAB in het leven geroepen. En dat houdt concreet in dat het jongeren tussen de 14 en 27 jaar de kans geeft om vanaf mei tot en met  juni 2021 binnen 8 weken (of sneller) samen met vrienden, klasgenoten, sportteam of alleen een coronaproof-activiteit op te zetten voor anderen in Hof van Twente. Dat kan van alles zijn zoals; een online vriendenkring organiseren, opschonen van een wijk, sportclinic geven aan leeftijdsgenoten of raamcontact met mensen die eenzaam zijn. Meer weten over het project of aanmelden? Neem contact op met Milou 06 – 86 82 88 89 of mail naar milou@nullsalut-welzijn.nl.

Gerelateerde berichten

  • Coaches Impacter klaar voor hulp aan jongeren27 maart 2021 Coaches Impacter klaar voor hulp aan jongeren Het project Impacter van welzijnsorganisatie Salut kan van start gaan. Na de aankondiging in november zijn er een aantal jongerencoaches aangenomen en getraind en nu klaar voor om et de […]
  • Salut zoekt jongerencoach2 januari 2021 Salut zoekt jongerencoach Salut is naarstig op zoek naar een jongerencoach. Als jongerencoach maak je deel uit van het project Impacter. Check het bericht hier.
  • Jongeren #nogffvolhouden18 februari 2021 Jongeren #nogffvolhouden De jongerenwerkers van Salut Welzijn in Hof van Twente doen mee aan de landelijke campagne #nogffvolhouden. Deze campagne is bedoeld om jongeren een hart onder de riem te steken in […]
  • Impacter moet jongeren door Coronacrisis helpen30 november 2020 Impacter moet jongeren door Coronacrisis helpen Er komt een nieuw project voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar om zich te ontwikkelen en tegelijkertijd iets voor de maatschappij te betekenen. Het zogenoemde Impacter project is voor […]
  • Salut start met Jongeren Vriendenkring30 augustus 2020 Salut start met Jongeren Vriendenkring Welzijnsorganisatie Salut wil het aangaan van vriendschappen stimuleren door het opstarten van de zogenoemde 'Jongeren Vriendenkring'. Dat is een groep van vijf jongeren die één keer per […]