Reef schenkt hout aan Hofvogels

Herbert en Roy Reef van houthandel RTT uit Goor gaan de Stichting Hofvogels de komende jaren steunen door het gratis beschikbaar stellen van hout voor de bouw van de vele soorten nestkasten die Hofvogels uitzet en beheert. Hofvogels is zeer in haar nopjes met de geste van de ondernemers en heeft op haar beurt een insectenhotel vervaardigd voor de familie Reef.

Gerelateerde berichten

  • Ondernemers steunen Stichting Hofvogels11 april 2021 Ondernemers steunen Stichting Hofvogels Diverse ondernemers uit de Hof van Twente hebben een financiële bijdrage gedaan aan de Stichting Hofvogels. Deze stichting zet zich in voor het behoud en het herstel van de natuur met […]
  • Herbert Reef erelid Schoolfeest26 maart 2019 Herbert Reef erelid Schoolfeest Herbert Reef is afgelopen zaterdag benoemd tot erelid van het Goorse School- en Volksfeest. In zijn toespraak roemde voorzitter Erwin Zwierink de vertrekkende penningmeester om zijn grote […]
  • Insectenhotel op groen terrein Mulderskamp27 juni 2020 Insectenhotel op groen terrein Mulderskamp Het nieuwe speelveld in de 'groenste straat van Overijssel' wordt volgende week officieel geopend. Op het speelterrein is ook een insectenhotel geplaatst dat gemaakt is door de […]
  • Aanvullende subsidie van halve ton voor Hofvogels1 maart 2020 Aanvullende subsidie van halve ton voor Hofvogels De Stichting Hofvogels heeft een aanvullende subsidie van € 49.875.- gekregen van de provincie Overijssel en de gemeente Hof van Twente. Dat bedrag wordt ingezet voor extra […]
  • Stichting Hofvogels zoekt nieuwe vrijwilligers15 februari 2020 Stichting Hofvogels zoekt nieuwe vrijwilligers De Stichting Hofvogels zoekt voor het komende broedseizoen enkele nieuwe vrijwilligers uit Goor en omgeving. Gezocht wordt naar mensen die tijdens het broedseizoen een ladder durven te […]