Doors Wide Open blijft op zoek naar vrijwilligers

Stichting Doors Wide Open zoekt in verband met de groei vrijwilligers voor diverse onderdelen en werkzaamheden. Voor het Proathuus is zij op zoek naar enthousiaste en sociale mensen die één of twee dagdelen willen helpen bij de bediening van de bezoekers en om een gezellig praatje te maken met hen. Ook voor de kledingbank, financiële begeleiders voor minima en schoonmakers voor hulpbehoevenden. Sollicitaties kunnen naar stichtingdoorswideopen@nullgmail.com voor info bel met Seine Braakman telefoon nummer : 06-20539460.

Gerelateerde berichten

  • Kledingbank tijdelijk naar Het Proathuus20 oktober 2020 Kledingbank tijdelijk naar Het Proathuus De Kledingbank van Doors Wide Open verhuist tijdelijk naar Het Proathuus in de Grotestraat. Vanwege de verscherpte Corona-maatregelen mag daar voorlopig geen eten en drinken meer […]
  • Gratis kleding minima Hof van Twente11 september 2020 Gratis kleding minima Hof van Twente Vanaf vandaag is weer een uitgifte van gratis kleding door stichting Doors Wide Open. De kledingbank van Seine Braakman organiseert drie keer per jaar een pop-up-store van deze kosteloze […]
  • Proathuus in iedere geval tot einde van het jaar open11 november 2019 Proathuus in iedere geval tot einde van het jaar open 't Proathuus in het centrum van Goor blijft in ieder geval nog open tot het einde van het jaar. De 'huiskamer' die is ingericht om mensen met elkaar in contact te brengen is van Doors […]
  • ‘Preventieve’ voedselpakketten van voedselbank Seine24 maart 2021 ‘Preventieve’ voedselpakketten van voedselbank Seine Zeker nu de lock down-maatregelen wederom zijn verlengd denkt Voedselbank Seine dat het nodig is om voedselpakketten 'preventief' te gaan verstrekken om daarmee bij te dragen aan het […]
  • Wekelijkse pluim voor ondernemers3 januari 2021 Wekelijkse pluim voor ondernemers De stichting Doors Wide Open gaat vanaf heden elke week een ondernemers in het zonnetje zetten door het uitdelen van een pluim. "Het zijn zware tijden voor veel ondernemers. Daarom zetten […]