Doors Wide Open blijft op zoek naar vrijwilligers

Stichting Doors Wide Open zoekt in verband met de groei vrijwilligers voor diverse onderdelen en werkzaamheden. Voor het Proathuus is zij op zoek naar enthousiaste en sociale mensen die één of twee dagdelen willen helpen bij de bediening van de bezoekers en om een gezellig praatje te maken met hen. Ook voor de kledingbank, financiële begeleiders voor minima en schoonmakers voor hulpbehoevenden. Sollicitaties kunnen naar stichtingdoorswideopen@nullgmail.com voor info bel met Seine Braakman telefoon nummer : 06-20539460.

Gerelateerde berichten

  • Kledingbank tijdelijk naar Het Proathuus20 oktober 2020 Kledingbank tijdelijk naar Het Proathuus De Kledingbank van Doors Wide Open verhuist tijdelijk naar Het Proathuus in de Grotestraat. Vanwege de verscherpte Corona-maatregelen mag daar voorlopig geen eten en drinken meer […]
  • Gratis kleding minima Hof van Twente11 september 2020 Gratis kleding minima Hof van Twente Vanaf vandaag is weer een uitgifte van gratis kleding door stichting Doors Wide Open. De kledingbank van Seine Braakman organiseert drie keer per jaar een pop-up-store van deze kosteloze […]
  • Proathuus in iedere geval tot einde van het jaar open11 november 2019 Proathuus in iedere geval tot einde van het jaar open 't Proathuus in het centrum van Goor blijft in ieder geval nog open tot het einde van het jaar. De 'huiskamer' die is ingericht om mensen met elkaar in contact te brengen is van Doors […]
  • Doors Wide Open weer met persoonlijke boodschappen door Goor2 februari 2022 Doors Wide Open weer met persoonlijke boodschappen door Goor Op Goede Vrijdag, 15 april zal Doors Wide Open weer met een LED-scherm rond door Goor rijden om persoonlijke boodschap over te brengen bij diverse mensen die daarvoor aangemeld kunnen […]
  • ’t Centrum nieuwe naam kledingbank Doors Wide Open15 juli 2021 ’t Centrum nieuwe naam kledingbank Doors Wide Open 'T Centrum Goor is de nieuwe naam voor de kledingtak van de stichting Doors Wide Open. Daar wordt tweedehands kleding, schoenen en sieraden verkocht. De naam houdt verband met de locatie […]