Kinderatelier Linda morgen van start op TSB-terrein

Kinderatelier bij Linda gaat morgen4 mei van start. Deze week worden er speciale vakantieactiviteiten aangeboden. Morgen komende vrijdag 7 mei zijn kinderen vanaf ongeveer acht jaar welkom om kennis te maken met het Kinderatelier van de Almelose kunstenares Linda Biemans in een van de gebouwen op het TSB-terrein in Goor. Van 09.30-10.30 uur kunnen kinderen uit de groepen 4 en 5 komen om een eigen Slime met een mooie bewaarpot te maken. Van 11:00 uur tot 12:00 uur kunnen kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 komen om een waterbaan te maken. Met trechters, flessen, potjes, slangen en buizen het water in een andere richting laten lopen. En dat door te timmeren, zagen, passen, meten, experimenteren en verven.

Komende vrijdag is er van 09:30 uur tot 10:30 uur kunnen kinderen uit groepen 4 en 5 een Dinosaurus maken. Van 11:00 uur tot 12:00 uur kunnen kinderen uit de groepen 6,7, en 8 hun eigen Slime of een BadBom (bruisbal) maken. De kosten van de activiteiten bedragen € 8,- per kind.

Na de meivakantie zullen er tot de zomervakantie wekelijks kinderateliers worden gehouden op dinsdagmiddagen van 15.00 uur tot 16.00 uur voor de kinderen uit de groepen 5 en 6. En van 16.15-17.15 voor kinderen uit de groepen 6 t/m 8. Meer informatie via Facebook.com/KinderatelierbijLinda.

Gerelateerde berichten

  • Een 1 april-grap of toch niet ?1 april 2021 Een 1 april-grap of toch niet ? Er kwam veel reactie op het bericht vanochtend waarin een 'Stoombad' werd aangekondigd op het TSB-terrein. Het bleek uiteindelijk een grap met een serieuze ondertoon en niet van onze […]
  • Tijdelijk ‘Stoombad’ op TSB-terrein1 april 2021 Tijdelijk ‘Stoombad’ op TSB-terrein Er komt een tijdelijk 'stoombad' op het voormalige TSB-terrein in Goor. Het waterproject is een idee van de Almelose kunstenares Linda Biemans en moet vooral vertier bieden aan kinderen. […]
  • Masterplan Op Stoom voor de helft klaar7 oktober 2021 Masterplan Op Stoom voor de helft klaar Het Masterplan voor de herontwikkeling van het terrein van de voormalige Stoomblekerij is voor de helft gereed en gisteravond gepresenteerd aan de gemeenteraad van Hof van Twente. Er […]
  • Oald Goor: ’n Stoom geet oet…26 september 2021 Oald Goor: ’n Stoom geet oet… Ook in de categorie Oald Goor willen we de discussie aan over de naamgeving van het voormalige TSB-terrein dat nu ontwikkeld wordt: Op Stoom zoals de projectnaam nu is óf 'n Stoom zoals […]
  • Fonds voor kinderen voor lessen bij Home of Talents26 augustus 2021 Fonds voor kinderen voor lessen bij Home of Talents Ouders die hun kind graag op muziek- of dansles willen hebben maar het lesgeld niet kunnen betalen kunnen daarvoor aankloppen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds is er voor […]