Kinderatelier Linda morgen van start op TSB-terrein

Kinderatelier bij Linda gaat morgen4 mei van start. Deze week worden er speciale vakantieactiviteiten aangeboden. Morgen komende vrijdag 7 mei zijn kinderen vanaf ongeveer acht jaar welkom om kennis te maken met het Kinderatelier van de Almelose kunstenares Linda Biemans in een van de gebouwen op het TSB-terrein in Goor. Van 09.30-10.30 uur kunnen kinderen uit de groepen 4 en 5 komen om een eigen Slime met een mooie bewaarpot te maken. Van 11:00 uur tot 12:00 uur kunnen kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 komen om een waterbaan te maken. Met trechters, flessen, potjes, slangen en buizen het water in een andere richting laten lopen. En dat door te timmeren, zagen, passen, meten, experimenteren en verven.

Komende vrijdag is er van 09:30 uur tot 10:30 uur kunnen kinderen uit groepen 4 en 5 een Dinosaurus maken. Van 11:00 uur tot 12:00 uur kunnen kinderen uit de groepen 6,7, en 8 hun eigen Slime of een BadBom (bruisbal) maken. De kosten van de activiteiten bedragen € 8,- per kind.

Na de meivakantie zullen er tot de zomervakantie wekelijks kinderateliers worden gehouden op dinsdagmiddagen van 15.00 uur tot 16.00 uur voor de kinderen uit de groepen 5 en 6. En van 16.15-17.15 voor kinderen uit de groepen 6 t/m 8. Meer informatie via Facebook.com/KinderatelierbijLinda.

Gerelateerde berichten