Kinderkoor De Hofkids zoekt nieuwe leden

Kinderkoor De Hofkids is dringend op zoek naar nieuwe leden. Het koor voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud zoekt nieuw zangtalent omdat een aantal jonge zangers het koor is ontgroeid. De Hofkids staan onder leiding van dirigente Sara Weeda (foto onder) en is onderdeel van Home of Talents. Weeda is bekend van het Ierse koor Anúna en geeft ook lessen op de basisscholen in de gemeente Hof van Twente. De repetities van De Hofkids zijn in Goor op donderdag vanaf 16:30 uur. Het doel is om bekende liedjes te leren zingen en daarbij ook show te bedenken. Aanmelden kan via de website van Home of Talents.

Foto: Barbara Trienen

Gerelateerde berichten

  • Zingen mag weer: Open repetitie Top.nl25 november 2021 Zingen mag weer: Open repetitie Top.nl Het Goorse popkoor Top.nl is weer volop actief na een lange muziekloze periode en is nu op zoek naar nieuwe leden die het leuk vinden om een breed repertoire aan popnummers te zingen. […]
  • Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie28 oktober 2020 Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie Jeugdkoor Kick It bestaat deze week alweer één jaar. Om dit te vieren is er vrijdag een open repetitie. "We willen graag alle jeugd laten ervaren hoe gaaf het is om samen te zingen", laat […]
  • Peepeetjes zingen Pink Floyd…25 april 2016 Peepeetjes zingen Pink Floyd… Een bijzonder weekeinde voor de zingende kinderen van de Peepeetjes. Het Goorse kinderkoor was uitgenodigd om mee te zingen met de Pink Floyd Tribute band in de Hengelose poptempel […]
  • LEF voor publiek in actie in Markelo12 oktober 2021 LEF voor publiek in actie in Markelo Na anderhalf jaar mag de Goorse Vocal Group LEF eindelijk weer zingen voor publiek. Vanavond, dinsdag 12 oktober, geven de zangers en zangeressen om 20.15 uur een mini-optreden bij De […]
  • Zaterdag Open Huis Home of Talents2 september 2021 Zaterdag Open Huis Home of Talents Komende zaterdag 4 september zet Home of Talents de deuren van theater De Reggehof open voor een inkijkje in het lesprogramma en de mogelijkheden. in Goor. Er is een route door het gebouw […]