Een stille herdenking…

De vlag wappert halfstok bij het oorlogsmonument in het parkje aan de Waterstraat. Daarvoor liggen bloemen, onder meer van de gemeente Hof van Twente. De leden van het College van B&W gingen vandaag in alle stilte naar het monument om de bloemen te leggen en tijdens een kort moment de slachtoffers die zijn gevallen tijdens de Tweede Wereldoorlog te herdenken. Vanwege corona weer geen stille tocht. koralen van Apollo en het Wilhelmus aldaar na de twee minuten stilte om 20:00 uur vanavond. Wel veel vlagvertoon in Goor waar de driekleur op veel plekken halfstok hangt.

Gerelateerde berichten

  • Individuele herdenking en bloemlegging op 4 mei24 april 2020 Individuele herdenking en bloemlegging op 4 mei Er is wel een mogelijkheid om op 4 mei naar het herdenkingsmonument in de Waterstraat te gaan om stil te staan bij de gevallenen in de Tweede Oorlog of om bloemen te leggen. Dit kan van […]
  • Druk bezochte Dodenherdenking in Goor4 mei 2017 Druk bezochte Dodenherdenking in Goor Dat het een groot goed is om in vrijheid te leven en dat dat mede te danken is aan de bevrijders aan het einde van de Tweede Wereldoorlog is ook in Goor niet in de vergetelheid geraakt. […]
  • Wel kranslegging maar zonder publiek3 mei 2021 Wel kranslegging maar zonder publiek Evenals vorig jaar zal de jaarlijkse dodenherdenking morgen anders verlopen dan in de jaren voor corona. Er is in Goor geen stille tochten en een publieke bijeenkomst bij het […]
  • Herdenken, ook de komende 75 jaar…4 mei 2020 Herdenken, ook de komende 75 jaar… Opdat wij nooit vergeten. Een veel gehoorde- en gelezen zin tijdens deze dagen waarin wordt stil gestaan bij 75 jaar vrijheid. Vandaag herdenken we de gevallenen uit de Tweede […]
  • Twee minuten stil…4 mei 2019 Twee minuten stil… Opdat wij niet vergeten. En dus stond Goor vanavond ook stil bij allicht het grootste goed; leven in vrijheid. En dat we dit in Goor hebben te danken aan de bevrijders van WO II is ook […]