Online theatervoorstelling over dementie

Dementie Twente organiseert samen met haar partners en Theater aan de Lijn een onlineactiviteit op donderdag 27 mei die speciaal is bedoeld voor mantelzorgers en vrijwilligers die werken of omgaan met mensen met dementie. Het is een aansprekende uitleg over de werking van het brein in relatie tot dementie waarbij fragmenten uit het theaterstuk “Waar ga je heen” worden gespeeld. Er kan worden gekeken van 15.00-16.30 uur en van 19.00-20.30 uur. Opgeven kan per mail: secretariaat@nulldementietwente.nl of telefoon: 06-1729892. en vermeld naam, emailadres en telefoonnummer en of u in de middag of avond wilt deelnemen of bel met 06-17298492. Wie ook de adresgegevens opgeeft krijgt bog een verrassing vooraf. Voor vragen over mantelzorg en/of dementie kunt u contact opnemen met Salut, bel 0547-260053, app 0620894999 of mail info@nullsalut-welzijn.nl.

Gerelateerde berichten

  • Alzheimer-café’s weer van start29 maart 2022 Alzheimer-café’s weer van start De Alzheimer-café's van Salut gaan weer van start. Te beginnen vanavond met als speerpunt de ondersteuning thuis bij dementie. Sprekers zijn Monique Immink van Carint Reggeland, Marjolijn […]
  • Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers14 augustus 2021 Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers Salut aanleiding gaat in samenwerking met Stichting Informele Zorg Twente de gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ aan bieden voor mantelzorgers. Tijdens deze reeks van bijeenkomsten wordt […]
  • Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend23 januari 2020 Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend Het nieuwe Alzheimer Café gaat komende dinsdag, 28 januari, van start met een feestelijke opening in De Reggehof in Goor. Dat zal gebeuren door wethouder Pieter van Zwanenburg. […]
  • Goor krijgt Alzheimercafé15 september 2019 Goor krijgt Alzheimercafé Er wordt in Goor gestart met een Alzheimercafé. Dat zijn bijeenkomsten waar een ieder naartoe kan om ervaringen met dementie te delen of vragen te stellen. De oprichting daarvan is één […]
  • Dementheek geopend in bibliotheek30 mei 2022 Dementheek geopend in bibliotheek In het leescafé van de bibliotheek in Goor is afgelopen vrijdag de Dementheek Hof van Twente geopend. Dat gebeurde met een officiële openingshandeling van wethouder Hanny Rohaan. […]