Online theatervoorstelling over dementie

Dementie Twente organiseert samen met haar partners en Theater aan de Lijn een onlineactiviteit op donderdag 27 mei die speciaal is bedoeld voor mantelzorgers en vrijwilligers die werken of omgaan met mensen met dementie. Het is een aansprekende uitleg over de werking van het brein in relatie tot dementie waarbij fragmenten uit het theaterstuk “Waar ga je heen” worden gespeeld. Er kan worden gekeken van 15.00-16.30 uur en van 19.00-20.30 uur. Opgeven kan per mail: secretariaat@nulldementietwente.nl of telefoon: 06-1729892. en vermeld naam, emailadres en telefoonnummer en of u in de middag of avond wilt deelnemen of bel met 06-17298492. Wie ook de adresgegevens opgeeft krijgt bog een verrassing vooraf. Voor vragen over mantelzorg en/of dementie kunt u contact opnemen met Salut, bel 0547-260053, app 0620894999 of mail info@nullsalut-welzijn.nl.

Gerelateerde berichten

  • Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend23 januari 2020 Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend Het nieuwe Alzheimer Café gaat komende dinsdag, 28 januari, van start met een feestelijke opening in De Reggehof in Goor. Dat zal gebeuren door wethouder Pieter van Zwanenburg. […]
  • Goor krijgt Alzheimercafé15 september 2019 Goor krijgt Alzheimercafé Er wordt in Goor gestart met een Alzheimercafé. Dat zijn bijeenkomsten waar een ieder naartoe kan om ervaringen met dementie te delen of vragen te stellen. De oprichting daarvan is één […]
  • Keestra lanceert tweede boek over mantelzorg11 mei 2021 Keestra lanceert tweede boek over mantelzorg Schrijfster Ingrid Keestra lanceert vandaan haar tweede boek over mantelzorg voor iemand met dementie. De 52-jarige Goorse kreeg al landelijke bekendheid met haar eerste uitgave […]
  • Online bijeenkomst tegen eenzaamheid6 april 2021 Online bijeenkomst tegen eenzaamheid Salut organiseert komende donderdag, 8 april, de online-bijeenkomst 'Een tegen eenzaamheid Hof van Twente'. op Eenzaamheid is van alle leeftijden en van alle tijden. Er wordt al veel […]
  • Alzheimer café op Hofstreek TV23 februari 2021 Alzheimer café op Hofstreek TV Het Alzheimer-café is vanavond komende zondag te zien op Hofstreek TV. Het belooft een informatieve en praktische uitzending met als onderwerp “Welke technische mogelijkheden zijn er in […]