Ook geen Regio Cup voor amateurvoetballers

Geen competitie en nu is er ook een streep gezet door de Regio Cup voor de amateurvoetballers uit Goor en omgeving. De KNVB besloot vandaag dat dit toernooi definitief niet meer haalbaar is voor de senioren. Voor de jeugd blijft de optie nog wel open. Zij mogen ook onderling nu partijtjes doen binnen de club. De Regiocup was door de KNVB in het leven geroepen als alternatief voor het afgebroken seizoen vanwege de coronamaatregelen. Teams zouden, zodra het weer mocht, in pouleverband tegen clubs uit de buurt (vriendschappelijk) wedstrijden spelen. Voor de voetballers (vanaf 27 jaar) van GFC, sv Hector en vv Twenthe is het te hopen dat er over enkele weken versoepelingen komen om in ieder geval de onderlinge trainingen te hervatten en dan kan in wedstrijdverband de blik op volgend seizoen. IJs en weder dienende.

Gerelateerde berichten

  • Goorse clubs in de race voor Tukker Cup31 juli 2017 Goorse clubs in de race voor Tukker Cup Naast het bekertoernooi en de competitie ligt voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs nog een uitdaging: de strijd om de Tukker Cup. Dat is een toernooi met 32 ploegen uit […]
  • Hector jo13-1 eerste Goorse voetbalkampioen29 april 2017 Hector jo13-1 eerste Goorse voetbalkampioen De junioren van Hector j013-1 (vroeger D1) hebben zich vanochtend gekroond tot de eerste Goorse voetbalkampioen van dit seizoen. De ploeg van het trainersduo Joeri Wenderman en Tim Bannink […]
  • Turkse Kracht-Twenthe 1-3, Hector-Avanti 1-4, TVO-GFC Afgelast5 februari 2017 Turkse Kracht-Twenthe 1-3, Hector-Avanti 1-4, TVO-GFC Afgelast De eindstanden van de voetbalwedstrijden in de derde- en vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal: 3B 14.30: Turkse Kracht - vv Twenthe 1-3 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland, Stef […]
  • Albatross-Twenthe 1-0, Hector-Rood Zwart 1-3, Emos-GFC 4-227 november 2016 Albatross-Twenthe 1-0, Hector-Rood Zwart 1-3, Emos-GFC 4-2 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B: 3B 14.00 uur: Albatross - vv Twenthe 1-0 4B 14.00 uur: sv Hector - Rood Zwart 1-3 (doelpunt Hector: Joeri […]
  • Twenthe mag kilometers maken in derde klasse1 juli 2016 Twenthe mag kilometers maken in derde klasse Ze hadden het wellicht liever anders gezien bij vv Twenthe maar de nieuwkomer in de derde klasse kan duels met streekgenoten als NEO, De Tukkers en SC Enschede vergeten. Promovendus […]