Keestra lanceert tweede boek over mantelzorg

Schrijfster Ingrid Keestra lanceert vandaan haar tweede boek over mantelzorg voor iemand met dementie. De 52-jarige Goorse kreeg al landelijke bekendheid met haar eerste uitgave ‘Mantelzorger der liefde’ en komt nu met de opvolger ‘Het Mantelzorger-Alfabet van A tot Z’. Dit boek bevat een verzameling van 26 artikelen die haar oorsprong vinden in de blogs die ze schreef op de website van de stichting Mantelzorgelijk. Haar eigen ervaringen en tips werden door veel lezers en mantelzorgers ervaren als belangrijke support en deelden daardoor ook eigen verhalen te delen.

Ingrid Keestra was zelf 15 jaar mantelzorger voor haar moeder, die de ziekte van Alzheimer had. Naast het schrijven van boeken is ze tevens de grondlegger van een community op Facebook. Daarnaast wordt ze vaak uitgenodigd als spreker in Alzheimer Cafés, en geeft ze workshops aan personeel van gemeentes en verpleeghuizen. Het Mantelzorger-Alfabet van A tot Z is vanaf nu verkrijgbaar via de website www.mantelzorgerderliefde.nl voor €14,50.

Het eerste exemplaar van het nieuwe boek van Ingrid Keestra is overhandigd aan Marjolijn Bruurs, voorzitter van de Stichting Mantelzorgelijk.

Gerelateerde berichten

  • Keestra op TV bij Omroep Max15 november 2021 Keestra op TV bij Omroep Max De Goorse schrijfster Ingrid Keestra is komende vrijdag, 19 november te zien in tv-programma Meldpunt bij Omroep MAX op NPO2 (19:20 uur). Een cameraploeg van de landelijke zender kwam […]
  • Goorse schrijfster wil mantelzorgers ontzorgen2 november 2020 Goorse schrijfster wil mantelzorgers ontzorgen Ze geniet landelijke bekendheid door haar boek 'Mantelzorger der liefde' over haar ervaringen als verzorger van haar moeder met dementie. Ingrid Keestra hielp daarmee indirect veel andere […]
  • Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie6 september 2017 Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie De Goorse Ingrid Keestra heeft een boek geschreven over Alzheimer en dementie dat volgende week dinsdag 19 september (twee dagen voor Wereld-Alzheimerdag) zal worden gepresenteerd in De […]
  • Ingrid Keestra in Dubbelportret24 maart 2022 Ingrid Keestra in Dubbelportret Ingrid Keestra is komende zondag 27 maart tussen 11.00 en 12.00 uur te gast bij het radioprogramma Dubbelportret op Hofstreek FM. De geboren Deventerse die zelf zegt door 'toeval' in Goor […]
  • Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers14 augustus 2021 Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers Salut aanleiding gaat in samenwerking met Stichting Informele Zorg Twente de gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ aan bieden voor mantelzorgers. Tijdens deze reeks van bijeenkomsten wordt […]