Keestra lanceert tweede boek over mantelzorg

Schrijfster Ingrid Keestra lanceert vandaan haar tweede boek over mantelzorg voor iemand met dementie. De 52-jarige Goorse kreeg al landelijke bekendheid met haar eerste uitgave ‘Mantelzorger der liefde’ en komt nu met de opvolger ‘Het Mantelzorger-Alfabet van A tot Z’. Dit boek bevat een verzameling van 26 artikelen die haar oorsprong vinden in de blogs die ze schreef op de website van de stichting Mantelzorgelijk. Haar eigen ervaringen en tips werden door veel lezers en mantelzorgers ervaren als belangrijke support en deelden daardoor ook eigen verhalen te delen.

Ingrid Keestra was zelf 15 jaar mantelzorger voor haar moeder, die de ziekte van Alzheimer had. Naast het schrijven van boeken is ze tevens de grondlegger van een community op Facebook. Daarnaast wordt ze vaak uitgenodigd als spreker in Alzheimer Cafés, en geeft ze workshops aan personeel van gemeentes en verpleeghuizen. Het Mantelzorger-Alfabet van A tot Z is vanaf nu verkrijgbaar via de website www.mantelzorgerderliefde.nl voor €14,50.

Het eerste exemplaar van het nieuwe boek van Ingrid Keestra is overhandigd aan Marjolijn Bruurs, voorzitter van de Stichting Mantelzorgelijk.