Petra van den Burg weer naar songfestival en Goorse vrouwen in De Telegraaf

Ze was er vorig jaar ook al voor uitverkoren maar toen ging het Europese zangfeestje in Rotterdam niet door. Dit jaar wel en dus is de Goorse kapster Petra van den Burg vanaf 16 mei backstage om daar de kapsels te verzorgen voor alle artiesten uit de diverse landen. De eervolle opdracht werd voorafgegaan door een artikel in de bijlage ‘Vrouw’ vandaag in de Telegraaf. In opdracht van het merk ‘Moroccanoil’ werd een shoot gehouden waarbij de foto’s werden geschoten door een andere Goorse: Barbara Trienen. Dit keer dus geen Gooise maar Goorse vrouwen in de krant van Wakker van Nederland dus…

Foto: Twitter: @petravdburg

Gerelateerde berichten

  • Petra van den Burg kapster tijdens Eurovisie Songfestival29 januari 2020 Petra van den Burg kapster tijdens Eurovisie Songfestival De Goorse kapster Petra van den Burg is in mei onderdeel van het zogenoemde 'Hairteam' tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Ze is onderdeel van het internationale team van […]
  • Kapster Petra van den Burg met noodkreet in De Telegraaf23 januari 2021 Kapster Petra van den Burg met noodkreet in De Telegraaf Een column van Petra van den Burg (foto) heeft de digitale versie van de landelijke Telegraaf gehaald. De bekende Goorse kapster luidt daarin de noodklok over de nijpende situaties waarin […]
  • Extra ‘pop up-salon’ in de Grotestraat2 mei 2020 Extra ‘pop up-salon’ in de Grotestraat In de hoop zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen, is door Ptera van den Burg en haar medewerkers een heuse 'pop up-salon' ingericht in de voormalige lunchroom aan de Grotestraat […]
  • Van den Burg genomineerd voor Coiffure-award2 maart 2020 Van den Burg genomineerd voor Coiffure-award Petra van den Burg is genomineerd voor een Coiffure-award. Ze is één van de tien uitverkorenen in categorie dameskapsels in de regio Friesland, Drenthe, Gelderland en Overijssel. Ook […]
  • Riet stopt er nu echt mee…24 december 2019 Riet stopt er nu echt mee… Mijn laatste 'klant'…. voordat ik mijn kam, schaar en föhn voorgoed wegleg…na 57 jaar kapster te zijn geweest…het is goed zo…" Het zijn de woorden van kapster Riet van den Burg op […]