E-chopper rijden is een feest bij Het Schwarzwald in Rijssen (Adv)

Het is maar een paar minuten rijden van Goor en dan ben je bij dé activiteitenlocatie van Overijssel met spraakmakende gemotoriseerde activiteiten, heerlijke buffetten, BBQ’s en moderne feestzalen in een bosrijke omgeving: Het Schwarzwald in Rijssen. De activiteit die daar op dit moment trending is en geheel corona-proof, is de E-chopper tour. De E-Chopper tour is uitermate geschikt voor stelletjes, gezinnen, vrijgezellenfeesten en personeelsfeesten. Vanaf 25,- p.p. is het al mogelijk om heerlijk en zonder herrie te genieten in de Twentse omgeving op de stoere E-Chopper. Daarnaast heeft dit vervoersmiddel geen uitstoot van schadelijke stoffen. Een E-chopper tour is zowel in arrangement vorm als los te boeken. Meer informatie via deze LINK.