Weer folders gedumpt, nu bij ’t Doesgoor

De heren en dames bezorgers hebben er in Goor nog steeds niet altijd even veel trek in om de reclamefolders te brengen naar de plek waar ze horen. We maakten al eerder melding van een ‘folderdumping’ op de Kevelhammerhoek en nu is er een grote hoeveelheid folders, dit keer aangestoken, gevonden op het Bike- en Funpark op sportpark ’t Doesgoor. De vrijwilligers van de mountainbike-baan zijn uiteraard ‘not amused’ maar doen wel suggesties om het anders te doen als je ze niet bij de mensen door de brievenbus wilt doen

“Misschien was het beter geweest om de folders in de bundel te laten zitten en op zaterdag naar de papiercontainer te brengen op de parkeerplaats van Winkelcentrum de Whee. Fijne kilo’s waar OBS de Boomhut weer mooie materialen voor kan aanschaffen voor de aankleding voor de school” aldus het begeleidende commentaar op Facebook.

Gerelateerde berichten

  • Wat is er in de aanbieding? Folders gedumpt3 mei 2021 Wat is er in de aanbieding? Folders gedumpt Het is een beproefd recept van de luie folderbezorger; het dumpen van het materiaal in de natuur. Deze verwerpelijke daad werd afgelopen weer in de praktijk gebracht op de […]
  • Informatie-bijeenkomst voor deelnemers ‘Samenloop voor Hoop’4 maart 2020 Informatie-bijeenkomst voor deelnemers ‘Samenloop voor Hoop’ Voor deelnemers aan de Samenloop voor Hoop op sportpark 't Doesgoor in september van dit jaar is er komende maandag een informatie-bijeenkomst in sporthal De Mossendam. Het grootse […]
  • Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde31 augustus 2018 Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde Het Hoftoernooi op sportpark 't Doesgoor is vanavond een prooi geworden voor sv Delden. Die ploeg won na twee gewonnen poules de beker. Hector, GFC en Twenthe waren na twee wedstrijden al […]
  • Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart28 november 2021 Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart Hector is er vandaag niet in geslaagd om de Hofderby tegen Rood Zwart te winnen. Op sportpark 't Doesgoor werd het 0-2 voor de bezoekers. Bij rust was het nog 0-0. In dat eerste bedrijf […]
  • EHBO-cursus op ’t Doesgoor1 oktober 2021 EHBO-cursus op ’t Doesgoor Bij Wijkvoorziening 't Doesgoor start vanaf maandag 25 oktober een EHBO-cursus waarin kan worden geleerd om te gaan met noodsituaties. De vijf belangrijkste doelen van een EHBO cursus is […]