Vanaf woensdag kan de Schoolfeestvlag weer uit

Het Feest der Feesten gaat op de ‘weide’ voor het tweede achtereenvolgende jaar niet door maar corona kan het Schoolfeestgevoel niet uit de mensen halen. Komende woensdag is het ‘zes wekke veur ’t skoolfees’ en dat is het sein dat de gele Schoolfeestvlag vanaf dat moment weer uitgehangen kan worden. Ook de organisatie van het School en Volksfeest roept op om Goor weer geel te kleuren tot en met eind juni. Daarnaast zijn er in de horeca en in de privésfeer allerlei leuke plannen om er toch nog een mooi Schoolfeestweekeinde van te maken alleen is het wachten op wat op dat moment wel of niet geoorloofd is. Ook deze site heeft in dat kader een actie waarover later meer duidelijk zal worden. Vooraleerst: Woensdag de Schoolfeestvlag laten wapperen!