Vanaf woensdag kan de Schoolfeestvlag weer uit

Het Feest der Feesten gaat op de ‘weide’ voor het tweede achtereenvolgende jaar niet door maar corona kan het Schoolfeestgevoel niet uit de mensen halen. Komende woensdag is het ‘zes wekke veur ’t skoolfees’ en dat is het sein dat de gele Schoolfeestvlag vanaf dat moment weer uitgehangen kan worden. Ook de organisatie van het School en Volksfeest roept op om Goor weer geel te kleuren tot en met eind juni. Daarnaast zijn er in de horeca en in de privésfeer allerlei leuke plannen om er toch nog een mooi Schoolfeestweekeinde van te maken alleen is het wachten op wat op dat moment wel of niet geoorloofd is. Ook deze site heeft in dat kader een actie waarover later meer duidelijk zal worden. Vooraleerst: Woensdag de Schoolfeestvlag laten wapperen!

Gerelateerde berichten

  • Zes wekke veur ’t Skoolfees: De vlag kan uit!11 mei 2022 Zes wekke veur ’t Skoolfees: De vlag kan uit! Het Feest der Feesten komt met rasse schreden dichterbij. Over precies zes weken zal het Goorse Schoolfeest worden afgetrapt met de Seniorenmiddag in de Tente die er dan weer staat na een […]
  • Schoolfeest op weg naar predikaat ‘immaterieel erfgoed’10 oktober 2020 Schoolfeest op weg naar predikaat ‘immaterieel erfgoed’ Het Goorse School- en Volksfeest is hard op weg om op de lijst te komen van het nationale 'immateriele erfgoed'. Het bestuur van het 'Feest der feesten' is al enige tijd bezig om een […]
  • De Schoolfeestvlag kan morgen uit !12 mei 2020 De Schoolfeestvlag kan morgen uit ! Het Feest der Feesten gaat dan niet door, toch roept de organiserende stichting School- en Volksfeest eenieder in Goor op, om de gele Schoolfeestvlag vanaf morgen uit te hangen. Dan is […]
  • De vlag kan uit !10 mei 2018 De vlag kan uit ! Het is vandaag, op deze Hemelvaartsdag de 10e mei, nog  'zes wekke'  tot aan het begin van het School en Volksfeest en dat is voor veel Gorenaren het sein om de gele Schoolfeestvlag uit te […]
  • Op jacht naar de Schoolfeestvlag…18 mei 2015 Op jacht naar de Schoolfeestvlag… De lokale radiozender Hofstreek Omroep start komende week met een serie van vijf afleveringen onder de titel 'Op jacht naar de Schoolfeestvlag'. Op de komende zaterdagen kunnen Gorenaren […]