Skoolfeesbier voor Schoolfeestprijs…

Met het alternatieve Feest der Feesten in aantocht hebben de initiatiefnemers van de nieuwe Stadsbrouwerij Goor een heus ‘Skoolfees-bier’ gebrouwen. Skoolfees-bier is volgens de makers een ‘heerlijke doordrinker, mild moutig en smaakvol’. Het nieuwe lokale biertje heeft een alcoholpercentage van 5% en kost €1,75, net als de Schoolfeestmunt. Het Skoolfees-bier is vanaf komende maandag te bestellen via deze LINK. Daar is ook het nieuwe ‘Stoom-bier’ te bestellen dat is gebrouwen in het kader van de ontwikkeling van het TSB-terrein. De voorverkoop voor de actieprijs stopt op maandag 7 juni. Op zaterdag 12 juni is het bestelde bier via een drive-through af te halen. Daarover volgt nadere informatie.

Gerelateerde berichten

  • De Olde Bandiek opent brouwerij op ’n Stoom15 april 2022 De Olde Bandiek opent brouwerij op ’n Stoom Een fonkelnieuwe Goorse bierbrouwerij die vandaag het eerste bier presenteert en het bier brouwt in één van de bedrijfsgebouwen 'Op 'n Stoom'. De Olde Bandiek is de naam van die nieuwe […]
  • Extra Skoolfeesbier door grote belangstelling19 mei 2021 Extra Skoolfeesbier door grote belangstelling Er zal door de Twentsche Stadsbrouwerij Goor extra 'Skoolfeesbier' worden gebrouwen omdat de belangstelling overweldigend is. Er zijn inmiddels ruim 4.000 flessen van het nieuwe Goorse […]
  • Skoolfeesbier: Al bijna 1500 flessen verkocht14 mei 2021 Skoolfeesbier: Al bijna 1500 flessen verkocht Het zogenoemde Skoolfeesbier van de Twentsche Stadsbrouwerij Goor vindt gretig aftrek onder de Goorse bevolking. Na de eerste publicatie daarover op deze site en social media zijn er nu […]
  • Stadsbrouwerij zoekt vrijwilligers3 mei 2021 Stadsbrouwerij zoekt vrijwilligers De initiatiefnemers van de te realiseren Twentsche Stadsbrouwerij Goor zijn op zoek naar vrijwilligers die een passie hebben speciaal-bieren. Mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder kunnen […]
  • ‘Massa is kassa’ Peter Gillis zaterdag in Goor6 juli 2022 ‘Massa is kassa’ Peter Gillis zaterdag in Goor De bekende tv-persoonlijkheid Peter Gillis is komende zaterdag in Goor. Hij is dan bij de Jumbo-supermarkt in de van Kollaan om zijn eigen bier te promoten. De Brabantse ondernemer en […]