Basisschoolkinderen maken kennis met muziek tijdens bekroonde instrumentencarroussel

De kinderen van groep 6 in de Goorse basisscholen en andere kernen in de Hof krijgen vanaf deze week muziekles in een zogenoemde instrumentencarroussel. Home of Talents wil daarmee de jeugd de kans geven om kennis te maken met het bespelen van verschillende instrumenten in een serie van twee keer vier lessen en een afsluitend miniconcert. De instrumentencarroussel wordt aangeboden op de basisscholen in samenwerking met de stichting CuBaHof (Stichting Culturele Basisvorming Hof van Twente) en is vorige week ook bekroond met een bokaal van Koningin Maxima. Zij is voorzitter van de stichting ‘Meer muziek in de klas’ en gaf de prijs aan een aantal gemeenten waar het muziekonderwijs op school wordt gestimuleerd waaronder de gemeente Hof van Twente.

Foto: Sander van der Glist/Meer muziek in de klas

Gerelateerde berichten