Molotov-cocktail bij terrein voormalig Iveco

De brandweer is vannacht rond half twee uitgerukt voor een brandmelding aan de Oude Haaksbergerweg in Goor. Daar bleek een Molotovcocktail te zijn gegooid bij het Ivecopand. De politie heeft in onderzoek waarom de brandbom, die zorgde voor grote vlammen, gegooid is en wie de dader is. De bewoners van het woongedeelte boven het bedrijfspand konden ongedeerd uit de woning komen. De politie zoekt getuigen.

Gerelateerde berichten

  • Forse schade bij woningbrand Klaproosstraat8 juni 2021 Forse schade bij woningbrand Klaproosstraat De brandweer is vanavond uitgerukt voor een woningbrand aan de Goorse Klaproosstraat. De brand ontstond aan de achterzijde van de woning. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk maar […]
  • Albatros morgen weer open25 november 2018 Albatros morgen weer open De Albatrosschool gaat morgen weer open na de brand die daar uitbrak in de nacht van donderdag op vrijdag. Daar werden rubberen matten in brand gestoken die uiteindelijk aan de ingang […]
  • Brand bij ingang Albatrosschool (update)22 november 2018 Brand bij ingang Albatrosschool (update) De Goorse brandweer is vannacht uitgerukt voor een automatische brandmelding bij de Albatrosschool. Bij aankomst bleek er brand te woeden bij de linker ingang aan de achterzijde van de […]
  • Schuurbrand in appartementencomplex Lindehof1 oktober 2018 Schuurbrand in appartementencomplex Lindehof De brandweer is vanavond met groot materieel uitgerukt voor een schuurbrand aan de Oude Haaksbergerweg. In appartemententcomplex Lindehof, waar in totaal achttien mensen wonen van de JP […]
  • Auto twee keer op één avond bijna in brand gestoken28 november 2016 Auto twee keer op één avond bijna in brand gestoken Tot twee maal toe is dit weekend geprobeerd dezelfde auto in brand te steken. Aan de Van Coeverdenstraat kwam een buurtbewoner er zondag rond 20.15 uur achter dat zijn geparkeerde auto het […]