Emiel Vaarhorst (58) overleden

In het Goorse is geschokt en vol ongeloof gereageerd op het overlijden van Emiel Vaarhorst. Hij voerde de laatste weken een oneerlijke strijd tegen de gevolgen van het coronavirus. Een gevecht dat hij niet kon winnen. Emiel was een bekende in de verzekeringswereld en mede-eigenaar van De Bedrijfsverzekeraar in Enschede, met veel Goorse klanten. Daarnaast was hij een leven lang lid van vv Twenthe, actief op de Goorse tennisbanen en een fervent golfer. Emiel laat zoon Job, dochter Esmée en zijn vriendin Leonie achter. Komende vrijdagavond is er in tijdsblokken gelegenheid tot condoleren in uitvaartcentrum De Hof. Daarover is via deze LINK meer informatie te vinden. Emiel Vaarhorst werd 58 jaar.

Gerelateerde berichten

  • Samen op pad met Stein22 januari 2016 Samen op pad met Stein In goede en in slechte tijden. Zo zou het moeten en zo gebeurt het bij de jongens van groep 7B van de Heeckerenschool. Deze vriendengroep kreeg een klap te verwerken toen bleek dat één van […]
  • Twee frikandell’n, rauw!7 september 2021 Twee frikandell’n, rauw! Twee frikandel’n, rauw! Wat veur’n pil’n mot ie hem’n dan? Wat mankeert oe! Zo’n jongen kearl en dan a an de medicatie? Voordat ik een antwoord kon geven was hij alweer in gesprek met […]
  • Wie kende Cor niet ?2 september 2021 Wie kende Cor niet ? Cor (Corrie) Werksma is afgelopen maandag overleden. Hij was een bekende verschijning die nogal luidruchtig door het leven ging en eenieder op zijn bekende wijze aansprak, bijvoorbeeld […]
  • Zevende lustrum Open Goorse aanstaande7 augustus 2021 Zevende lustrum Open Goorse aanstaande De Goorse tennisclubs De Mossendam en GTC maken zich op voor de 35e editie van de Thuisin Open Goorse tenniskampioenschappen op de banen op sportpark Heeckeren en aan de Diepenheimseweg. […]
  • Blessures nopen Twenthe-talent Hevink tot stoppen4 augustus 2021 Blessures nopen Twenthe-talent Hevink tot stoppen Twenthe-trainer Mark Bolink heeft in de eerste trainingsweek in aanloop naar het nieuwe seizoen al een hele bittere pil moeten slikken. De oefenmeester kan niet meer beschikken over […]