Emiel Vaarhorst (58) overleden

In het Goorse is geschokt en vol ongeloof gereageerd op het overlijden van Emiel Vaarhorst. Hij voerde de laatste weken een oneerlijke strijd tegen de gevolgen van het coronavirus. Een gevecht dat hij niet kon winnen. Emiel was een bekende in de verzekeringswereld en mede-eigenaar van De Bedrijfsverzekeraar in Enschede, met veel Goorse klanten. Daarnaast was hij een leven lang lid van vv Twenthe, actief op de Goorse tennisbanen en een fervent golfer. Emiel laat zoon Job, dochter Esmée en zijn vriendin Leonie achter. Komende vrijdagavond is er in tijdsblokken gelegenheid tot condoleren in uitvaartcentrum De Hof. Daarover is via deze LINK meer informatie te vinden. Emiel Vaarhorst werd 58 jaar.

Gerelateerde berichten

  • Samen op pad met Stein22 januari 2016 Samen op pad met Stein In goede en in slechte tijden. Zo zou het moeten en zo gebeurt het bij de jongens van groep 7B van de Heeckerenschool. Deze vriendengroep kreeg een klap te verwerken toen bleek dat één van […]
  • Open Goorse al vroeg in trek31 juli 2022 Open Goorse al vroeg in trek De inschrijvingen voor de Open Goorse Tenniskampioenschappen zijn geopend. Waar de meeste tennisadepten nu nog op hun vakantieadres vertoeven zijn ze op de achtergrond al druk bezig om […]
  • Oald Goor: De Goorse Tourpoule…3 juli 2022 Oald Goor: De Goorse Tourpoule… Dit weekeinde is de 35e editie van de Goorse Tourpoule van start gegaan. Reden voor de redactie van deze site om eens terug te gaan in de tijd met dit wielerspel dat jaarlijks enkele […]
  • Twenthe verliest van Hoeve Vooruit maar is wel veilig29 mei 2022 Twenthe verliest van Hoeve Vooruit maar is wel veilig Twenthe heeft de voorlaatste wedstrijd van de competitie in 4B met 0-2 verloren van laagvlieger Hoeve Vooruit. De Tricolores waren al nagenoeg veilig maar zijn dat ondanks de nederlaag nu […]
  • Dames GTC 1 kampioen22 mei 2022 Dames GTC 1 kampioen Feest bij de dames van GTC. De tennissters van het eerste team hebben zich dit weekend gekroond tot kampioen. En dus kon de champagne worden ontkurkt door Esther, Miranda, Stefanie, Inge […]