Henri Tijhuis nieuwe voorzitter Goor Collectief

Henri Tijhuis (foto links) is de nieuwe voorzitter van Goor Collectief. Dat is gisteren besloten tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Goorse ondernemersvereniging. Hij volgt Bart Wiegerinck (foto rechts) op die de voorzittershamer sinds november van 2015 in handen nam. Tijhuis is directeur/eigenaar van TG Koeriers en was al actief binnen Goor Collectief onder meer als woordvoerder in de ‘Molenstraat-kwestie’. Het algemeen bestuur van Goor Collectief bestaat naast Tijhuis uit secretaris Paul Reef en penningmeester Mathieu Beunders.

Gerelateerde berichten

  • Ruben van den Burg nieuwe relatiebeheerder Goor Collectief20 september 2022 Ruben van den Burg nieuwe relatiebeheerder Goor Collectief Ruben van den Burg is aangesteld als relatiebeheerder van Goor Collectief. Hij moet de contacten met de leden intensiveren en beter in kaart brengen wat er speelt. Vanuit zijn bedrijf […]
  • Cyberaanval centraal in programma ‘De Stand van Nederland’22 januari 2021 Cyberaanval centraal in programma ‘De Stand van Nederland’ Genoeg landelijke aandacht voor het Twentse Haagje de laatste tijd op televisie. Naast de reportage van Hart van Nederland over de woonwagenkwestie kreeg ook de cyberaanval op de gemeente […]
  • Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief22 april 2017 Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief Een bliksemstart voor de nieuwe sectie van ZZP-ers bij Boekwerk boven de Goorse bibliotheek. Daar waren 45 potentiĆ«le nieuwe leden aanwezig tijdens de eerste bijeenkomst. Zij werden […]
  • Ondernemer van het jaar-verkiezing nadert climax17 mei 2022 Ondernemer van het jaar-verkiezing nadert climax De stembussen voor het publiek zijn gesloten, die voor de leden van Goor Collectief gaan donderdag open. Het belooft een spannende strijd te worden wie er wordt verkozen tot de nieuwe […]
  • TG Koeriers overgenomen door KSO Logistics5 april 2022 TG Koeriers overgenomen door KSO Logistics Het Goorse bedrijf TG Koeriers is overgenomen door KSO Logistics. Dat is een vergelijkbaar koeriersbedrijf die ooit begonnen is in Eibergen en waarvan de hoofdvestiging inmiddels in […]