Carl Wittrock centraal in Dubbelportret

Carl Wittrock, dirigent van Apollo, is komende zondag te gast in het radioprogramma Dubbelportret op Hofstreek FM tussen 11.00 en 12.00 uur. Wittrock is een nationaal en internationaal bekende componist en dirigent en componeerde onder meer het muziekstuk Van Oranje componeerde ter ere van 600 jaar Koninkrijk der Nederlanden. Riet van den Burg en Ciska Freriksen presenteren het programma dat op Tweede Pinksterdag om 11:00 uur herhaald wordt. Het programma is ook te beluisteren op internet via www.hofstreek.nl.

Gerelateerde berichten

  • Opnieuw Amerikaanse première compositie Wittrock5 april 2018 Opnieuw Amerikaanse première compositie Wittrock Opnieuw een enerverende ervaring voor de Goorse topdirigent- en componist Carl Wittrock. Hij is net terug van een trip naar Chicago waar een nieuw werk van hem 'San José' in première ging. […]
  • Compositie Wittrock in Carnegie Hall in New York25 maart 2017 Compositie Wittrock in Carnegie Hall in New York Een openhartig interview met de Goorse maestro Carl Wittrock vandaag in de weekendeditie van de Twentsche Courant/Tubantia. Daarin kondigt hij aan dat een door hem geschreven stuk zal […]
  • Carl Wittrock, grootheid in Litouwen19 april 2016 Carl Wittrock, grootheid in Litouwen Het was een bijzonder weekend voor componist en dirigent Carl Wittrock. De Goorse Maestro was te gast in het Litouwse Panevėžys waar hij het middelpunt was van een muziekconcours. Als een […]
  • Amerikanen laaiend enthousiast over compositie Wittrock12 april 2017 Amerikanen laaiend enthousiast over compositie Wittrock Het was een bijzondere dag voor de Goorse maestro Carl Wittrock, gisteren in de beroemde Carnegie Hall in New York. De componist was afgereisd om getuige te zijn van de première van zijn […]
  • Concert KNA en Apollo gaat niet door16 november 2021 Concert KNA en Apollo gaat niet door Het concert dat komende zondag zou worden gehouden in de Reggehof en waarin een nieuw werk van de Goorse componist Carl Wittrock, zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het concert zou […]