Aantal coronabesmettingen wil nog niet echt zakken

Landelijk gezien dalen de besmettingscijfers maar de regio Twente blijft daarbij achter. Ook het aantal coronabesmettingen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente is daarop geen uitzondering. Er is in de Hof sprake van een dalende trend al gaat het niet heel hard. In de afgelopen week werden er 63 besmettingen geregistreerd waarvan gisteren acht. Daarentegen worden er nauwelijks ziekenhuisopnames gemeld. Er wordt inmiddels ook in de Hof flink gevaccineerd. Inmiddels kunnen ook inwoners met het geboortejaar 1966 een afspraak maken.

Gerelateerde berichten

  • Coronabesmettingen dalen ook in de Hof28 juli 2021 Coronabesmettingen dalen ook in de Hof In lijn met de landelijke trend daalt ook ook in de Goor en omgeving het aantal geregistreerde coronabesmettingen. In de afgelopen week werden er gemiddeld 6 mensen per dag positief […]
  • Besmettingen in de Hof nemen iets af11 mei 2021 Besmettingen in de Hof nemen iets af Het aantal corona-besmettingen dat is geconstateerd in Goor en de overige kernen in de gemeente Hof van Twente neemt langzaam af maar heel hard gaat het nog niet. Vandaag stond de teller […]
  • Aantal corona-besmettingen daalt28 januari 2021 Aantal corona-besmettingen daalt In lijn met de landelijke trend dalen ook in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente, de corona-cijfers. In de afgelopen twee weken werden er 200 besmettingen geregistreerd. In de […]
  • Coronabesmettingen Hof stabiel laag in de laatste week16 augustus 2021 Coronabesmettingen Hof stabiel laag in de laatste week Het aantal coronabesmettingen daalde al sinds half juli en is ook in de afgelopen week niet geĆ«xplodeerd. Er werden in de afgelopen zeven dagen 31 besmettingen geregistreerd. Een […]
  • Aantal besmettingen daalt snel, hoop op versnelde versoepelingen10 juni 2021 Aantal besmettingen daalt snel, hoop op versnelde versoepelingen In lijn met de landelijke trend daalt ook het aantal coronabesmettingen in de Hof van Twente snel. Er werden in de afgelopen week 42 besmettingen geconstateerd en dat is, mede door de […]