Verzet en jubileum komen samen bij Bergzicht

Commotie in buurtschap ‘de Ha’ nu er geluiden zijn dat camping Bergzicht wellicht wordt overgenomen door de zogenoemde ‘Otto Investment Group. De geruchten vallen samen met de 50e verjaardag van eigenaar Marco Jansen die speelt met het idee om het voor gezien te houden. Volgens insiders wil hij onder het motto: ‘Bingo is Kassa’ wil hij met de gespaarde gelden van de Bingo, en de douche- en wasmunten zijn vroegtijdige pensioen financieren. Leden van de ‘Otto Investment Group’ ziet deze camping als een goede investering voor de toekomst, en zullen het ter proef een dag gaan bestieren. Voor verontruste buurtbewoners en andere belangstellenden is vanavond een ‘drive through’ georganiseerd om de plannen kenbaar en de huidige eigenaar te feliciteren met het bereiken van deze mijlpaal.

Gerelateerde berichten

  • Bijzondere drive through door unieke bierdoorgang12 juni 2021 Bijzondere drive through door unieke bierdoorgang Ze is er nog steeds trots op dat ze destijds als burgemeester van de Hof van Twente wist te realiseren dat er een doorgang kwam tussen het gemeentehuis en De Reggehof voor de biertoevoer […]
  • Mathieu ziet Abraham8 juni 2021 Mathieu ziet Abraham Een grote pop en uiteraard de nodige zeilen met tekst voor zijn woning aan de Kerkstraat. Mathieu Beunders viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat was reden voor zijn vrienden en de […]
  • Lancering Skoolfeesbier tijdens unieke drive through8 juni 2021 Lancering Skoolfeesbier tijdens unieke drive through Het nieuwe Skoolfeesbier van de Twentsche Stadsbrouwerij Goor is een regelrechte hit onder de Goorse bevolking. De inwoners van ’t Twentse Haagje moeten dan weliswaar door de […]
  • Gijmink verwelkomt 150ste leerling3 juni 2021 Gijmink verwelkomt 150ste leerling ODS 't Gijmink heeft deze week de mijlpaal bereikt van 150 leerlingen. En dat moet gevierd. Op de school werd een rode loper uitgelegd voor Chris en Ria, die hun entree maakten onder […]
  • Irma Vos ziet Sarah18 mei 2021 Irma Vos ziet Sarah Feest op 't Gijmink waar Irma Vos vandaag 50 kaarsjes uit mag blazen. De voortuin is goed versierd voor de kerverse Sarah die volgens degene die haar kennen altijd goed gemutst is. […]