Jan Jansen al 35 jaar trouw aan Perfon

Feest bij Perfon vandaag want daar is Gorenaar Jan Jansen in de spotlights gezet. Hij werkt er op deze 20e mei op de kop af 35 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Jansen zit dus al een leven lang in de verpakkingen en de folie en maakte dus onlangs ook de verhuizing naar het nieuwe pand aan de Enterseweg mee. Zijn collega’s willen hem ook graag via deze digitale weg van harte feliciteren en hem bij het bedrijf nog vele jaren wensen.

Gerelateerde berichten

  • Perfon in nieuw onderkomen in nieuwe jaar van start23 december 2019 Perfon in nieuw onderkomen in nieuwe jaar van start Perfon Packaging gaat met ingan van het nieuwe jaar van start op de nieuwe locatie aan de Entersestraat in Goor. Het verpakkingsbedrijf, dat was gevestigd aan de Nijverheidsweg, heeft […]
  • Perfon gaat nieuw bouwen aan de Entersestraat29 oktober 2018 Perfon gaat nieuw bouwen aan de Entersestraat Het Goorse bedrijf Perfon gaat een nieuwe grote productiehal met kantoren bouwen op 'De eeuwige lente' aan de Entersestraat in Goor. Daar is een stuk grond van 4500 vierkante meter […]
  • 20 jaar Hof van Twente: Deel herinneringen en favoriete plekken30 maart 2021 20 jaar Hof van Twente: Deel herinneringen en favoriete plekken In september van dit jaar bestaat de gemeente Hof van Twente 20 jaar en ondanks de coronacrisis en de gevolgen van de cyberaanval wil de gemeente hier toch op feestelijke wijze aandacht […]
  • 25 jaar Buddy’s1 maart 2021 25 jaar Buddy’s Cafe Buddy’s is jarig. Vandaag viert het prachtige etablissement aan de Deldensestraat haar 25ste verjaardag. Voor het langstzittende uitbaters-paar van Goor André Nijmeijer en Hanneke […]
  • Vlag uit voor 50-jarige Kariboes27 december 2020 Vlag uit voor 50-jarige Kariboes Een heugelijke Tweede Kerstdag voor de Goorse Trimgroep Kariboes. De leden vieren vandaag het 50-jarig jubileum van de vereniging. Door de geldenden corona-maatregelen zonder feestelijke […]