Een bezoekje van Wout Brama…

En dan staat ineens Wout Brama voor de deur… Veel Goorse supporters van FC Twente werden vandaag blij verrast door een bezoekje van de aanvoerder van de Twentse voetbaltrots die niet met lege handen kwam. Brama bracht de trouwe fans een halve liter Grolsch en voor de kinderen frisdrank en een verrassing. Het bezoek aan Goor is onderdeel van de seizoenskaartencampagne van FC Twente. Eenieder die, ondanks het missen van de meeste wedstrijden dit seizoen door corona, toch verlengd, wordt zo bedankt voor de steun en daarnaast ook nog beloond met een retro-jack van FC Twente. Ook Duuk en Tess van Mourik stonden vandaag oog in oog met Wout Brama en gingen natuurlijk ook nog op de foto met de levende Twentse voetballegende. Mariska Freriksen maakte een fraaie fotoreportage van de rondgang van Brama door Goor die via deze LINK te zien is.