Veel deelname kleurwedstrijd Koningsdag

Het was een helse opdracht voor de jury om alles te beoordelen want de deelname aan de kleurwedstrijd rondom Koningsdag was groot. Op initiatief van de Oranjevereniging en Stichting Kindvriendelijk Goor werd een kleurplaat en selfieopdracht-contest voor de Goorse kinderen georganiseerd. Zij konden de Koninklijke kleurplaat ‘Het Koningspaar in het centrum van Goor’ van Lidwien Rouweler inkleuren en dat gebeurde massaal. De jury bestond uit kunstenaar Patrick van den Burg en de ballonnentovenaars Karin Gelen en Simone Spoelder.

Aan de selfiewedstrijd deden niet zoveel kinderen mee en deze werd gewonnen door Gijmink-leerling Gwen uit groep 5. Lyén uit groep 2 van de Heeckerenschool kreeg de originaliteitsprijs voor haar bijzondere kleurplaat mét cadeautje voor de jarige koningin Maxima.

Uitslag Kleurplaat:
BS De Albatros: Célin (groep 2) en Logan (groep 3)
OBS De Boomhut: Marly (groep 1a) en Sander (groep 4)
BS Prins Constantijn: Lotte (groep 1) en Lize (groep 4)
ODS ’t Gijmink: Liz (groep 2b) en Lily (groep 3)
BS Heeckeren: Roos (groep 1a) en Lara (groep 3)
Peuterspeelzaalgroep De Whee: Asrac

Uitslag Selfieopdracht:
’t Gijmink: Gwen (groep 5)

Originaliteitsprijs:
BS Heeckeren: Lyén (groep 2a)

Alle prijswinnaars ontvingen een speelgoed-cadeaubon.

Gerelateerde berichten

  • Maak je kleurplaat van mooie stekjes24 oktober 2021 Maak je kleurplaat van mooie stekjes HofMarketing roept kinderen én volwassenen op om kleurplaten over bijzondere plekken in de Hof, zo mooi mogelijk te maken. Dat mag ook digitaal. Met deze Kleur-je-puzzelwedstrijd viert de […]
  • OBS De Boomhut maandag weer open29 mei 2021 OBS De Boomhut maandag weer open De Goorse basisschool OBS De Boomhut gaat komende maandag weer open. De school was in de afgelopen week gesloten vanwege de vrees voor een corona-uitbraak. Volgens directeur Naomi de Wit […]
  • Een sobere maar stralende Koningsdag27 april 2021 Een sobere maar stralende Koningsdag Nog geen bevolkte terrassen en winkels die 'gewoon' geopend zijn op deze 27e april waarop Koning Willem Alexander zijn 54e verjaardag viert. Koningsdag wordt voor het tweede jaar op rij, […]
  • Acht Koninklijke onderscheidingen naar Gorenaren tijdens lintjesregen26 april 2021 Acht Koninklijke onderscheidingen naar Gorenaren tijdens lintjesregen Tijdens de jaarlijkse lintjesregen zijn vandaag acht Gorenaren gedecoreerd. In het gemeentehuis kregen zij allemaal de versierselen die horen bij de titel 'Lid in de Orde van Oranje […]
  • Sobere Koningsdagviering met selfies bij ‘De Klok’20 april 2021 Sobere Koningsdagviering met selfies bij ‘De Klok’ Het zal ook dit jaar een sobere viering van Koningsdag worden in het Goorse. Voorafgaand aan de 27e april is er een kleurwedstrijd voor basisschoolkinderen uit de groepen 1 tot en met 4 […]