Brandweer ruimt omgewaaide boom

De Goorse brandweer moest zaterdag in actie komen in de Goorse van Coeverdenstraat. Daar was een boom omgewaaid die op de weg terecht kwam en de weg versperde. Het was één van de weinige incidenten tijdens het stormachtige weer in het Goorse in het Pinksterweekeinde. Foto’s: Gideon Bekers.

Gerelateerde berichten

  • Omgewaaide boom blokkeerde Diepenheimseweg9 februari 2020 Omgewaaide boom blokkeerde Diepenheimseweg Een grote omgewaaide boom zorgde vanmiddag voor een blokkade op de Diepenheimseweg tussen Goor en Diepenheim. Het brandweerkorps van Diepenheim wist de boom snel te verwijderen, waarna de […]
  • Storm Christoph spaart Goor UPDATE21 januari 2021 Storm Christoph spaart Goor UPDATE De storm Christoph die vanochtend vroeg over de regio trok heeft in Goor niet tot grote schade geleid. De Goorse brandweer hoefde niet uit te rukken voor omgevallen bomen en andere […]
  • Grote tak blokkeerde weg Goor-Enter15 maart 2019 Grote tak blokkeerde weg Goor-Enter Het onstuimige weer heeft vanmiddag tot overlast geleid op de weg tussen Goor en Enter. Daar knapte een grote tak van een boom die de weg blokkeerde. De brandweer moest eraan te pas komen […]
  • Derde containerbrand in Van Coeverdenstraat binnen 24 uur25 augustus 2018 Derde containerbrand in Van Coeverdenstraat binnen 24 uur Voor de derde keer in 24 uur tijd stond er een container in de brand in de Van Coeverdenstraat. Na gisterenavond en vanmiddag was het vanavond wederom raak. De drie branden vonden allemaal […]
  • Brand in schuur van Coeverdenstraat17 juni 2018 Brand in schuur van Coeverdenstraat In de Goorse van Coeverdenstraat is vanmiddag brand uitgebroken in een schuurtje achter een van de duplexwoningen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De Goorse brandweer was snel ter […]