Chelsea bij kampioensduel Twente-vrouwen

Ballenmeid zijn tijdens een kampioenswedstrijd van de FC Twente vrouwen. Wie wil dat nu niet? De Goorse Chelsea Sloterdijk overkwam dit afgelopen zondag. De talentvolle voetbalster van GFC is ook speelster bij het Talententeam Reggestreek dat samen met het Twents regioteam, de ballenmeiden mochten leveren. FC Twente Vrouwen won de thuiswedstrijd in Enschede met 1-0 van ADO/Den Haag en door het verlies van de vrouwen van PSV vrouwen mocht FC Twente de kampioensschaal omhoog tillen. Ook de scheidende bondscoach Sarina Wiegman was aanwezig. Zij ging ook nog met de Goors speelster op de foto.

Gerelateerde berichten

  • Ere wie ere toekomt…18 juli 2022 Ere wie ere toekomt… Het is al even geleden maar betrokkenen vinden dat het het toch gemeld moet worden op dé nieuwssite voor en door Goor. Het hoogst voetballende jeugdteam in Goor is kampioen geworden. In […]
  • GFC jo14-1 kampioen en naar de Hoofdklasse24 december 2019 GFC jo14-1 kampioen en naar de Hoofdklasse De talenten van GFC jo14-1 zijn zaterdag kampioen in de eerste klasse na een 1-14 zege in Almelo op Oranje Nassau. De ploeg van trainer Ronnie Boers won 10 van de 13 wedstrijden in een […]
  • Hectormeiden en GFC jo12 kampioen9 december 2019 Hectormeiden en GFC jo12 kampioen Twee winterkampioenen bij de Goorse voetbalclubs dit weekeinde. Allereerst het jo12-team van GFC. Dat behaalde zaterdag de titel in de 2e klasse na een klinkende 1-9 zege bij Bon Boys en […]
  • Simpele CL-zege voor Hilhorst met FC Twente bij GFC7 augustus 2019 Simpele CL-zege voor Hilhorst met FC Twente bij GFC Een denderende start voor de Goorse Naomi Hilhorst met FC Twente Vrouwen in het kwalificatietoernooi van de Champions League. Op het sportcomplex van GFC had de Enschedese ploeg geen kind […]
  • FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende4 augustus 2019 FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende Het was de bedoeling om het duel op het kunstgras van Tubantia in Hengelo af te werken maar die mat kwam niet door de strenge UEFA-keuring. Daarom spelen de FC Twente vrouwen komende […]