Lotte Schrijver 16 jaar

Lotte Schrijver is vandaag 16 jaar geworden. Reden voor haar ouders om in deze bijzondere tijd haar ook digitaal in het zonnetje te zetten op deze site. Lotte van harte!

Gerelateerde berichten

  • Hennie en Simone 25 jaar getrouwd23 mei 2021 Hennie en Simone 25 jaar getrouwd Feest bij de familie Koebrugge vandaag. Hennie en Simone Koebrugge zijn 25 jaar getrouwd en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Een klein zilveren huwelijksfeestje mag dan […]
  • Gerard en Ria 40 jaar getrouwd20 februari 2021 Gerard en Ria 40 jaar getrouwd Het is op deze zaterdag de 20e februari groot feest aan de Gruttostraat in Goor. Gerard en Ria Meijer zijn vieren daar dat ze vandaag exact 40 jaar geleden getrouwd zijn. Ook via deze […]
  • Steken onder water van GFC naar Twenthe en vice versa3 juni 2019 Steken onder water van GFC naar Twenthe en vice versa De degradatie van vv Twenthe en het mislopen van het kampioenschap van GFC heeft de nodige plagerijen teweeg gebracht bij beide clubs. Zo werd gisteren een 'degradatiespook' opgehangen in […]
  • Hectormeiden steunen Oranje-leeuwinnen, Jansen speelt niet9 november 2018 Hectormeiden steunen Oranje-leeuwinnen, Jansen speelt niet Het is erop of eronder vanavond en komende dinsdag voor de Oranje Leeuwinnen. Vanavond spelen die zonder Ellen Jansen die niet bij de wedstrijdselectie zit en op de tribune plaats moet […]
  • Lisa Nijman is 16 jaar !4 september 2017 Lisa Nijman is 16 jaar ! Een fraai spandoek en een boel gezelligheid. Lisa Nijman is 16 jaar geworden en wordt daarmee van harte gefeliciteerd. Met name door haar vriendinnen die aankondigen dat het echte feesten […]