Joery Wenderman kwart eeuw oud

Hij is de man die ze er in het eerste van SV Hector er met bekeken schoten nog wel eens in schiet maar ook de derde helft zeker niet schuwt. Inmiddels is Joery Wenderman de kwart eeuw voorbij en die 25e verjaardag mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Daarom nogal wat snedige teksten bij de woning van de voetballer die volgens zijn teamgenoten en vrienden absoluut te zwaarlijvig is en die elke gelegenheid aangrijpt om gezellig biertjes te kunnen drinken. Ook via deze weg wordt Wenderman van harte gefeliciteerd door de maten. En nog vele jaren!

Gerelateerde berichten

  • Hector verliest van koploper WVV ondanks vroege voorsprong1 april 2018 Hector verliest van koploper WVV ondanks vroege voorsprong Het begon nog wel zo goed voor Hector in het uitduel tegen koploper WVV'34 maar uiteindelijk stond er een 4-2 eindstand op het scorebord in Hengevelde. De ploeg van trainer Mark Dijkstra […]
  • Tweeling Kevin en Sharon 25 jaar21 oktober 2017 Tweeling Kevin en Sharon 25 jaar Joop en Annet van den Burg werden 25 jaar geleden overspoeld met kaarten waardoor boekhandel Tieman helemaal door de voorraad heen was. Aanleiding: De geboorte van de Goorse tweeling […]
  • Vijfde lustrum nachttoernooi sv Hector31 mei 2017 Vijfde lustrum nachttoernooi sv Hector Wat ooit begon als een gemoedelijk onderling voetbaltoernooitje is inmiddels uitgegroeid tot een evenement van naam en faam. Het nachttoernooi bij sv Hector. Vrijdag beleeft de club […]
  • Hector laat zege tegen hekkensluiter uit handen glippen9 april 2017 Hector laat zege tegen hekkensluiter uit handen glippen Een uitermate tegenvallend resultaat voor sv Hector vanmiddag tegen hekkensluiter Rietmolen. Na een 0-2 voorsprong werd het uiteindelijk 2-2 op het kunstgras in het Gelderse dorp. De ploeg […]
  • Hector stijgt na zege op Hoeve Vooruit5 maart 2017 Hector stijgt na zege op Hoeve Vooruit Hector heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse B door in Sint isidorishoeve met 1-2 te winnen bij Hoeve Vooruit. Over het algeheel een verdiende zege al waren er in de […]