Onderzoek naar communicatie van de gemeente

De gemeente Hof van Twente wil de informatievoorziening beter afstemmen op de inwoners. En om die reden wil de Hof van inwoners weten wat zij vinden van de website en de overige informatievoorziening van de gemeente. Daarom kunnen inwoners vanaf deze week een enquête invullen. Deelnemers kunnen ook nog een kans maken op een leuke prijs. De onderzoeksresultaten worden in de zomer verwacht.

Gerelateerde berichten

  • Gemeente wil beter communiceren21 juli 2020 Gemeente wil beter communiceren De gemeente Hof van Twente gaat samen met inwoners bekijken hoe gemeentelijke bekendmakingen duidelijker gecommuniceerd kunnen worden. Burgemeester Nauta: “Iedereen moet de kans hebben om […]
  • Weinig klachten over de gemeente17 mei 2021 Weinig klachten over de gemeente In 2020 zijn er 19 schriftelijke klachten ingediend bij de gemeente Hof van Twente. Dat is in lijn met het aantal klachten over de lokale overheid van de laatste jaren. Bij het overgrote […]
  • Snoeihard rapport over gemeente en ICT-bedrijf9 maart 2021 Snoeihard rapport over gemeente en ICT-bedrijf Een fikse oorwassing voor de gemeente Hof van Twente en het ICT-bedrijf Switch IT Solutions. Uit onderzoek naar de computerhack blijkt dat deze partijen hopeloos faalden bij het beheer […]
  • Welke ondersteuning hebben ondernemers nodig van de gemeente?23 februari 2021 Welke ondersteuning hebben ondernemers nodig van de gemeente? Om te weten hoe de gemeente ondernemers in Goor en omgeving zo goed mogelijk van dienst kan zijn roept zij ondernemers op om mee te doen aan twee korte enquêtes. Met de ene enquête wil de […]
  • Gemeenteraad gaat digitaal vergaderen én besluiten nemen12 april 2020 Gemeenteraad gaat digitaal vergaderen én besluiten nemen De gemeenteraad van Hof van Twente gaat digitaal vergaderen. De eerste vergadering via videoconferencing is op dinsdag 21 april. Die vergadering is zoals gebruikelijk voor het publiek te […]