TV-sessies rondom project Goor op Stoom

Het project Goor op Stoom krijgt steeds meer voeten aan de grond in Goor en de eerste werkzaamheden worden zichtbaar. Om dit alles goed te bespreken met de bevolking wordt een aantal tv-sessies georganiseerd. De allereerste uitzending van ‘Op Stoom Live’ vindt morgen tussen 19.30 en 20.30 uur. Naast informatie over de nieuwe weg, het Masterplan en wat de komende tijd op de planning staat is er alle ruimte om vragen te stellen. In de industriële hallen is samen met Hofstreek TV een studio ingericht. Wethouder Wim Meulenkamp en projectleider Bart Greven schuiven aan om de actuele ontwikkelingen te bespreken en beantwoorden de vragen die worden ingestuurd.

Verder blikken ze terug op de TSB in Goor met oud-werknemer Henk Bolink en oud-bewoner Jan Poortman. De presentatie is in handen van Renée Kleywegt. Vragen kun je vooraf insturen via info@nullgooropstoom.nl onder vermelding van: ‘Op Stoom Live’. Vragen en reacties kunnen ook tijdens de uitzending ingestuurd worden via Whatsapp (het telefoonnummer komt tijdens de uitzending in beeld).

Gerelateerde berichten

  • Masterplan Op Stoom staat online21 januari 2022 Masterplan Op Stoom staat online Het Masterplan Op Stoom voor de ontwikkeling van het voormalige TSB-terrein is opgesteld en staat inmiddels online. De bedoeling is om onder meer 300 woningen te bouwen rondom een nieuw […]
  • Goor kiest massaal voor ’n Stoom24 december 2021 Goor kiest massaal voor ’n Stoom Een petitie van Gorenaar Jan Poortman werd al honderden keren ondertekend en nu krijgt hij ook bijval van de stemmers op deze site. Zijn pleidooi om de naam van het te ontwikkelen […]
  • Masterplan Op Stoom voor de helft klaar7 oktober 2021 Masterplan Op Stoom voor de helft klaar Het Masterplan voor de herontwikkeling van het terrein van de voormalige Stoomblekerij is voor de helft gereed en gisteravond gepresenteerd aan de gemeenteraad van Hof van Twente. Er […]
  • Oald Goor: ’n Stoom geet oet…26 september 2021 Oald Goor: ’n Stoom geet oet… Ook in de categorie Oald Goor willen we de discussie aan over de naamgeving van het voormalige TSB-terrein dat nu ontwikkeld wordt: Op Stoom zoals de projectnaam nu is óf 'n Stoom zoals […]
  • Online prikbord voor ideeën Op Stoom22 juli 2021 Online prikbord voor ideeën Op Stoom Wie goede ideeën heeft voor het grootschalige project Op Stoom op het terrein van de voormalige Twentsche Stoomblekerij, kan deze vanaf nu ook kwijt op een online prikbord dat op de site […]