TV-sessies rondom project Goor op Stoom

Het project Goor op Stoom krijgt steeds meer voeten aan de grond in Goor en de eerste werkzaamheden worden zichtbaar. Om dit alles goed te bespreken met de bevolking wordt een aantal tv-sessies georganiseerd. De allereerste uitzending van ‘Op Stoom Live’ vindt morgen tussen 19.30 en 20.30 uur. Naast informatie over de nieuwe weg, het Masterplan en wat de komende tijd op de planning staat is er alle ruimte om vragen te stellen. In de industriële hallen is samen met Hofstreek TV een studio ingericht. Wethouder Wim Meulenkamp en projectleider Bart Greven schuiven aan om de actuele ontwikkelingen te bespreken en beantwoorden de vragen die worden ingestuurd.

Verder blikken ze terug op de TSB in Goor met oud-werknemer Henk Bolink en oud-bewoner Jan Poortman. De presentatie is in handen van Renée Kleywegt. Vragen kun je vooraf insturen via info@nullgooropstoom.nl onder vermelding van: ‘Op Stoom Live’. Vragen en reacties kunnen ook tijdens de uitzending ingestuurd worden via Whatsapp (het telefoonnummer komt tijdens de uitzending in beeld).

Gerelateerde berichten

  • Online prikbord voor ideeën Op Stoom22 juli 2021 Online prikbord voor ideeën Op Stoom Wie goede ideeën heeft voor het grootschalige project Op Stoom op het terrein van de voormalige Twentsche Stoomblekerij, kan deze vanaf nu ook kwijt op een online prikbord dat op de site […]
  • Petitie voor naamsverandering Op Stoom19 juli 2021 Petitie voor naamsverandering Op Stoom Het is Gorenaar Jan Poortman een doorn in het oog. De nieuwe naam van het grondgebied van de voormalige Twentse Stoomblekerij is 'Op Stoom' en dat is voor hem en vele anderen […]
  • Wie wil in de ‘Denktank Op Stoom’17 juni 2021 Wie wil in de ‘Denktank Op Stoom’ Er wordt een denktank geformeerd om de plannen voor het grootschalige project Op Stoom beter aan te laten sluiten op de wensen en ideeën van betrokkenen in en om Goor. Het is de bedoeling […]
  • College sluit woonwagens ‘Op Stoom’ niet uit25 mei 2021 College sluit woonwagens ‘Op Stoom’ niet uit De gemeente Hof van Twente sluit niet dat op er op termijn ook woonwagens kunnen worden geplaatst op het nieuw te ontwikkelen TSB-terrein in Goor. Het College van B&W laat dit weten […]
  • Het TSB-terrein toen…16 mei 2021 Het TSB-terrein toen… Er wordt veel over gezegd en geschreven. Het voormalige TSB-terrein wordt in de komende jaren ontwikkeld en moet een nieuw stukje Goor 'Op Stoom' worden met bedrijvigheid, recreatie en […]