Beste buurman of buurvrouw

Ook dit jaar sluit de gemeente Hof van Twente weer aan bij de Beste Buur Bokaal. Vanaf nu kun jij je buurman of -vrouw nomineren voor de prestigieuze bokaal. Via deze site kun jij mensen aanmelden. De verkiezing is een samenwerking tussen de gemeente en Salut en de bokaal wordt uitgereikt op 25 september tijdens nationale burendag.

Gerelateerde berichten

  • Wie wint Beste Buur Bokaal?11 juli 2022 Wie wint Beste Buur Bokaal? De verkiezing Beste Buur Bokaal 2022 gaat weer van start. Ook in Goor en de overige kernen. Inwoners van de gemeente Hof van Twente kunnen hun Beste Buur  tot 1 september nomineren voor […]
  • Martin Rosink Beste Buur 20211 november 2021 Martin Rosink Beste Buur 2021 Martin Rosink, woonachtig in Ambt Delden en werkzaam bij bouwbedrijf Roetgerink in Goor, is verkozen tot 'Beste Buur' van het jaar 2021 in de Hof van Twente. Hij werd door een jury […]
  • Burendag en opening Plantjesbieb24 september 2021 Burendag en opening Plantjesbieb Morgen is weer de jaarlijkse Burendag en dan zullen er in diverse wijken en straten weer gezamenlijke werkzaamheden verricht. Ook wordt morgen De 'Beste Buur-bokaal' uitgereikt aan iemand […]
  • Salut kan nog nominaties ‘Beste Buur-bokaal’ gebruiken29 juli 2021 Salut kan nog nominaties ‘Beste Buur-bokaal’ gebruiken Er kunnen nog mensen worden genomineerd voor de zogenoemde 'Beste Buur-bokaal' die op 25 september zal worden uitgereikt. Dan is het nationale Burendag. Alle inwoners uit Goor en omgeving […]
  • Reggehof-vrijwilliger ‘Beste buur’27 september 2020 Reggehof-vrijwilliger ‘Beste buur’ Eltjo Kok (65) is gisteren door burgemeester Ellen Nauta in het zonnetje als 'Beste buur' van 2020. De Markeloër is een fervent vrijwilliger van de Goorse Reggehof en betekent in Markelo […]