Beste buurman of buurvrouw

Ook dit jaar sluit de gemeente Hof van Twente weer aan bij de Beste Buur Bokaal. Vanaf nu kun jij je buurman of -vrouw nomineren voor de prestigieuze bokaal. Via deze site kun jij mensen aanmelden. De verkiezing is een samenwerking tussen de gemeente en Salut en de bokaal wordt uitgereikt op 25 september tijdens nationale burendag.

Gerelateerde berichten

  • Reggehof-vrijwilliger ‘Beste buur’27 september 2020 Reggehof-vrijwilliger ‘Beste buur’ Eltjo Kok (65) is gisteren door burgemeester Ellen Nauta in het zonnetje als 'Beste buur' van 2020. De Markeloër is een fervent vrijwilliger van de Goorse Reggehof en betekent in Markelo […]
  • Wederom Beste Buur Verkiezing4 september 2020 Wederom Beste Buur Verkiezing Goed contact met de buren is voor sommigen goud waard. Met deze gedachte organiseert Salut in samenwerking met Viverion en de gemeente Hof van Twente de “Beste Buur Verkiezing”. Alle […]
  • Wie volgt Hermine op als beste buur in de Hof ?31 juli 2020 Wie volgt Hermine op als beste buur in de Hof ? Welzijnsinstelling Salut organiseert ook dit jaar weer de 'Beste buur-verkiezing in samenwerking met de woningcoöperaties en de gemeente Hof van Twente de “Beste Buur Verkiezing”. […]
  • Hermine Zeedijk ‘Beste Buur’ in de Hof29 september 2019 Hermine Zeedijk ‘Beste Buur’ in de Hof De Goorse Hermine Zeedijk is gisteren tijdens nationale Burendag in het zonnetje gezet door burgemeester Ellen Nauta. Ze werd verkozen tot 'Beste Buur' van 2019. Er waren in totaal 24 […]
  • Wie wordt de beste buurman of buurvrouw?14 augustus 2019 Wie wordt de beste buurman of buurvrouw? Welzijnsinstelling Salut organiseert voor Goor en de overige kernen in de Hof van Twente ook dit weer de zogenoemde ‘Beste Buur-verkiezing’. Dit is iemand die altijd een oogje in het zeil […]