Verkeershinder door afsluiting deel A1

De snelweg A1 is vanaf vanavond afgesloten tussen het knooppunt Azelo en afrit Rijssen in de richting van Deventer/Amsterdam. Rijkswaterstraat gaat het wegdek asfalteren wat betekent dat er ook voor automobilisten uit Goor ernstige verkeershinder kan ontstaan. De extra reistijd kan oplopen tot 40 minuten. Begin mei was de A1 in de andere richting op dit traject ook al afgesloten. De werkzaamheden hangen samen met de verbreding van de snelweg. De afsluiting begint vanavond om 21:00 uur en duurt tot maandagochtend 05:00 uur. Meer informatie en omleidingen via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Beter doorrijden op de A1…24 september 2020 Beter doorrijden op de A1… Het is voor automobilisten van en naar Goor vanaf vandaag een stuk comfortabeler te worden om via de snelweg richting het westen te rijden. Vanaf vandaag is de derde rijstrook, die is […]
  • Weg richting A1 drie weken afgesloten17 oktober 2016 Weg richting A1 drie weken afgesloten Gorenaren die in de komende weken de snelweg A1 op willen moeten dat doen via de N347 (S15). Automobilisten die gewend zijn om via Markelo en de N755 richting de snelweg te gaan kunnen […]
  • Het raadhuis op ’t Schild had er nog kunnen staan…11 juli 2021 Het raadhuis op ’t Schild had er nog kunnen staan… In de categorie Oald Goor stuiten we in de archieven van de stichting Historisch Goor op een prent van het oude gemeentehuis, op 't Schild. Dat werd, nu vijftig jaar geleden, afgebroken […]
  • Verbreding A1 levert twee jaar oponthoud op19 december 2018 Verbreding A1 levert twee jaar oponthoud op Goorse automobilisten die regelmatig de snelweg A1 benutten moeten vanaf februari rekening houden met forse vertragingen door werkzaamheden. Rijkswaterstaat heeft de planning voor de […]
  • Gorenaren harder op snelweg A15 februari 2016 Gorenaren harder op snelweg A1 Gorenaren die vanaf het westen weer richting 't Twentse Haagje togen, mogen ook het laatste deel tot aan Goor nu 130 km/u rijden op de A1. Vandaag is op de snelweg de maximumsnelheid […]