Wagenbouwers in coronatijd…

De straten kleuren in Goor steeds geler en de hoop op toch nog een mooi alternatief Schoolfeest, wordt met het wellicht versneld versoepelen van de coronaregels, steeds groter. Hoe het ook zij: twee belangrijke elementen van het Feest der Feesten zullen er ook dit jaar niet zijn. Zo ontbreekt de helse ‘Tente’ en zijn er ook geen optochten. Dit tot grote spijt van de wagenbouwers- groepen die staan te popelen om de loods weer in én de straat weer op te kunnen. Hoe beleven de optochtdeelnemers deze coronatijd? Het is één van de vragen die Oene Loonstra van de stichting School en Volksfeest, stelt in een serie filmpjes die vanaf vandaag op de Facebookpagina van de stichting worden geplaatst. De eerste, met Ineke Leusink van ‘Kom d’r mar op’ staat inmiddels online en is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Filmpjes Schoolfeest 2020 online te bekijken10 augustus 2020 Filmpjes Schoolfeest 2020 online te bekijken De lokale Hofstreek Omroep heeft de filmpjes en interviews die tijdens het laatste, alternatieve, Schoolfeest zijn uitgezonden nu, op veler verzoek op een website gezet die via deze LINK […]
  • En zo werd het toch nog een enerverend weekend…29 juni 2020 En zo werd het toch nog een enerverend weekend… Geen Tente, geen kermis en en geen optochten. Maar toch maakte Goor er wel wat van in het afgelopen weekeinde. Het was mooi weer en druk op de terassen. Met name bij De Bebsel was het […]
  • Een kijkje nemen bij de wagenbouwers…18 mei 2018 Een kijkje nemen bij de wagenbouwers… Het is een traditie die aan populariteit wint. De inloopdagen op de zaterdagen bij de loods. Vier wekke veur’t Schoolfeest kan men een kijkje nemen bij de wagenbouwers. Hoe geven ze […]
  • Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend17 maart 2018 Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend De nieuwe derde Schoolfeestloods is vanmiddag feestelijk geopend. Rob Moormann had de eer om middels een druk op een grote rode knop de openingshandeling te verrichten (foto) waarna de […]
  • Ruut te Velthuis: Har(d)t voor Goor…3 april 2017 Ruut te Velthuis: Har(d)t voor Goor… In aanloop naar de brainstorm- en debatavond Har(d)t voor Goor die volgende week donderdagavond in De Reggehof wordt gehouden, is een tweede filmpje online gezet waarin een stelling over […]