Hofpower mag door

Het project Hofpower mag door van de gemeente Hof van Twente dat hiervoor het komende schooljaar een bedrag van €62.825 heeft vrijgemaakt. Hofpower is zes jaar geleden in het leven is geroepen om duurzaamheid te bevorderen en op diverse manieren onder de aandacht te brengen. Onder leiding van Marianne Hutten worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd voor basisschoolkinderen zoals de warme truienwedstrijd en De Droombomenactie. Inmiddels is het lesprogramma uitgegroeid tot elke maand een ander thema voor alle zeventien basisscholen in de Hof van Twente. De thema’s waar HofPower zich op richt zijn kleding, toekomst, energie, spullen, voedsel, water, afval, biodiversiteit en mobiliteit. Meer informatie is te vinden via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Goorse warme truien te koop4 januari 2018 Goorse warme truien te koop De zogenoemde warme truien die ontworpen zijn door scholieren uit Goor, zijn nu ook te koop. Het organiserende Hofpower heeft naar eigen zeggen meerdere keren de vraag gehad of de truien […]
  • Meer dan 1000 tekeningen dingen mee in warme truien-contest2 december 2020 Meer dan 1000 tekeningen dingen mee in warme truien-contest Het is een heidens karwei geweest voor de vierkoppige jury van de warme truien-wedstrijd dit jaar. Meer dan 1000 ontwerpen moesten worden beoordeeld én opgehangen worden in het Goorse […]
  • Wiekslag wint wederom Warme Truien-wedstrijd19 december 2019 Wiekslag wint wederom Warme Truien-wedstrijd De Goorse basisschool De Wiekslag heeft voor de derde keer de zogenoemde Warme Truienwedstrijd van Hofpower gewonnen. In de categorie groep 5/6 vond de jury een combinatie van het ontwerp […]
  • Goorse scholieren winnen truien-ontwerpwedstrijd Hofpower15 december 2017 Goorse scholieren winnen truien-ontwerpwedstrijd Hofpower De jaarlijkse truienontwerpwedstrijd van het duurzaamheidsproject Hofpower heeft dit jaar louter Goorse winnaars opgeleverd. Teun Freriksen (7) en Rita Mordjaneh (8) van de Prins […]
  • Fien en Sander maken winnende ‘droomboom-tekeningen’18 april 2021 Fien en Sander maken winnende ‘droomboom-tekeningen’ De Goorse kinderen Fien Lammersen (3) en Sander Hulsing (8) zijn in Goor de winnaars geworden van de tekenwedstrijd 'Droom van een boom' van Hofpower. Er kwamen uit alle kernen in de Hof […]