Bibliotheek weer volledig toegankelijk

Vanaf vandaag is de Goorse bibliotheek weer volledig geopend. Publiek is binnen weer welkom om boeken uit te zoeken, te studeren of te werken, voor het lezen van een krant of tijdschrift en om gebruik te maken van de computers. Daarmee is de dienstverlening bijna helemaal weer zoals voor de coronacrisis. Wel blijven een aantal basismaatregelen van kracht. De Goorse Bieb, die grondig is verbouwd, is vandaag geopend van 10:00 uur tot 13:00 uur. Van maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op vrijdag van 09:00 uur tot 20:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Vernieuwde Bibliotheek wordt feestelijk heropend5 augustus 2022 Vernieuwde Bibliotheek wordt feestelijk heropend De vernieuwde Bibliotheek in het Goorse stadshart wordt op 27 augustus feestelijk heropend. De bieb heeft in de afgelopen een facelift ondergaan en heeft onder meer nieuw meubilair […]
  • Nieuw in Goor: de Bibliotheek aan Huis4 februari 2021 Nieuw in Goor: de Bibliotheek aan Huis Voor iedereen die niet meer zelf in staat is naar de bibliotheek te komen, introduceert de Bibliotheek Hof van Twente nu een nieuwe service. Klanten kunnen aangeven wat ze het liefste […]
  • Makerfestival met verschillende ‘labs’ morgen in Goorse bibliotheek24 mei 2022 Makerfestival met verschillende ‘labs’ morgen in Goorse bibliotheek In de Goorse bibliotheek is morgenmiddag (woensdag 25 mei) het 'Maker Festival Twente'. Daarbij kan iedereen, van jong tot oud, in verschillende labs op een laagdrempelige manier kennis […]
  • Bibliotheek helpt werkzoekenden11 september 2021 Bibliotheek helpt werkzoekenden Bibliotheek Hof van Twente gaat mensen helpen met het vinden van de juiste baan. Daarvoor worden dit najaar 16 gratis online trainingen gegeven. Elke maand heeft een ander thema, […]
  • Bibliotheek weer geopend na verbouwing26 mei 2021 Bibliotheek weer geopend na verbouwing De Bibliotheek in Goor is weer geopend, nadat deze een grondige opknapbeurt heeft ondergaan. Nu de coronamaatregelen bovendien versoepeld zijn, kunnen bezoekers weer vrij rondlopen en […]