Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag

Het Hofstreek radioprogramma E8 is toe aan de 50e uitzending en dat wordt, na de reguliere uitzending van komende vrijdag, op zondagmiddag gevierd met een extra uitzending tussen 14:00 uur en 17:00 uur. De krasse knarren zijn veelal de DJ’s uit de jaren ’70 en ’80 van de populaire discotheek E8 in het Goorse stadshart en gaan in hun uitzendingen ook vaak terug naar die tijd. He programma wordt gemaakt door Theo Hakkert, Bert Jansen, Bert van den Berg, Jaap Heerze (foto), Henk Eeftink, Gerrit Schinkel en technicus Sjaak Hulshof.

Gerelateerde berichten

  • Oude DJ’s E8 beginnen radioprogramma30 juni 2020 Oude DJ’s E8 beginnen radioprogramma De disckjockeys die in vroegere jaren de platen draaide in de Goorse discotheek E8 komen weer samen om een wekelijks radio-programma te maken bij Hofstreek FM. Komende vrijdag is het […]
  • Van Coeverden bij E8 Radio16 augustus 2021 Van Coeverden bij E8 Radio Jan van Coeverden is vrijdag gast in de 60ste uitzending van E8 Radio op Hofstreek FM, de omroep voor de Hof van Twente. De oud-Gorenaar (64) en zijn makker wijlen Harry Kies zijn de […]
  • Door technische storing geen live-uitzendingen Hofstreek FM17 juli 2021 Door technische storing geen live-uitzendingen Hofstreek FM De live-uitzendingen van de lokale radiozender Hofstreek FM zijn tot nader order gecanceld. Er is een technisch probleem met het mengpaneel in de studio waardoor het niet mogelijk is om […]
  • Getty Kaspers en Gerrit Verdriet op de radio bij Hofstreek FM21 april 2021 Getty Kaspers en Gerrit Verdriet op de radio bij Hofstreek FM Ras-Gorenaar Gerrit Verdriet en oud-Goorse Getty Kaspers (foto) zijn in de komende dagen te horen op Hofstreek FM. Songfestivalwinnares Getty Kaspers (Dinge Dong) staat komende vrijdag […]
  • Radiokerklokaal 25 jaar5 oktober 2020 Radiokerklokaal 25 jaar Radiokerklokaal bestaat 25 jaar. Dit programma van Hofstreek FM is een kerkelijk, oecumenisch, informatief programma. In een speciale uitzending is aandacht besteed aan het jubileum door […]