Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag

Het Hofstreek radioprogramma E8 is toe aan de 50e uitzending en dat wordt, na de reguliere uitzending van komende vrijdag, op zondagmiddag gevierd met een extra uitzending tussen 14:00 uur en 17:00 uur. De krasse knarren zijn veelal de DJ’s uit de jaren ’70 en ’80 van de populaire discotheek E8 in het Goorse stadshart en gaan in hun uitzendingen ook vaak terug naar die tijd. He programma wordt gemaakt door Theo Hakkert, Bert Jansen, Bert van den Berg, Jaap Heerze (foto), Henk Eeftink, Gerrit Schinkel en technicus Sjaak Hulshof.

Gerelateerde berichten

  • E8 Radio viert 100ste uitzending met feest bij De Ster12 mei 2022 E8 Radio viert 100ste uitzending met feest bij De Ster E8 Radio van Hofstreek FM gaat de 100ste uitzending vieren met een feest voor de zogenoemde 'stappers van toen' bij CafĂ© De Ster. Dat moet op vijrdag 27 mei de sfeer uitademen van de […]
  • Oude DJ’s E8 beginnen radioprogramma30 juni 2020 Oude DJ’s E8 beginnen radioprogramma De disckjockeys die in vroegere jaren de platen draaide in de Goorse discotheek E8 komen weer samen om een wekelijks radio-programma te maken bij Hofstreek FM. Komende vrijdag is het […]
  • Gerrit van Ginkel in Dubbelportret22 februari 2022 Gerrit van Ginkel in Dubbelportret De Goorse kastelein Gerrit van Ginkel is komende zondag te gast in het programma Dubbelportret van Hofstreek FM. De karakteristieke barman vertelt dan over zijn leven en zijn werk. […]
  • Van Coeverden bij E8 Radio16 augustus 2021 Van Coeverden bij E8 Radio Jan van Coeverden is vrijdag gast in de 60ste uitzending van E8 Radio op Hofstreek FM, de omroep voor de Hof van Twente. De oud-Gorenaar (64) en zijn makker wijlen Harry Kies zijn de […]
  • Door technische storing geen live-uitzendingen Hofstreek FM17 juli 2021 Door technische storing geen live-uitzendingen Hofstreek FM De live-uitzendingen van de lokale radiozender Hofstreek FM zijn tot nader order gecanceld. Er is een technisch probleem met het mengpaneel in de studio waardoor het niet mogelijk is om […]